Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήμουν άπιστος σε όλες τις σχέσεις μου»

Ποιος είναι;

Μια ειλικρινή αποκάλυψη έκανε γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του έως τώρα.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και ήταν ένας πραγματικός χείμαρρος.

Ο λόγος για τον...

...Κώστα Βουτσά...

Μίλησε για τα πάντα, με το δικό του μοναδικό τρόπο. Αναφέρθηκε στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» και την μεγάλη επιτυχία που έχει, και το «Αμερικάνικο κόλπο» που εκείνος έκανε όταν ήταν στο «Αλ τσαντίρι» για να το διαφημίσει. Αποκάλυψε επίσης πως έχασε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αμερικάνικη ταινία, γιατί δεν γνώριζε αγγλικά. Ενώ μιλώντας για τις σχέσεις του έως τώρα, είπε ότι ήταν άπιστος σε όλες.


---
Seleo.gr News
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News