Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ι. Τσώτσος: Ανακοίνωση για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Πέλλας

Αγαπητοί συνάδελφοι επαγγελματίες,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 27ης και 28ης Νοεμβρίου 2011, ανανεώνοντας την εντολή για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικήσουμε δυναμικότερα την επίλυση των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου και την ανάπτυξη του Νομού Πέλλας.

Εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προκύπτει από τις εκλογές με νέους ανθρώπους γεμάτους διάθεση για προσφορά, καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα, αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί, για την ανάπτυξη όλου του Νομού Πέλλας και την επίλυση των προβλημάτων του, για την ενίσχυση της επιχειρηματικής κοινότητας και τη διέξοδο του επιχειρηματικού κόσμου από την κρίση που μαστίζει, αγωνιζόμενοι με συνέπεια για τα μέλη μας.

Συγχαίρω όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους, τόσο αυτούς που εξελέγησαν όσο και αυτούς που δεν εξελέγησαν, για το ενδιαφέρον τους, τη συμμετοχή τους, τη συνεισφορά τους και τον ωραίο αγώνα τους.

Ιδιαίτερα συγχαίρω και ευχαριστώ...

...όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα προσωπικά και στο συνδυασμό μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News