Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο γνωστός κομμωτής που συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο

Πριν λίγες μέρες ο γνωστός κομμωτής συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 232.000 ευρώ

Ο διευθύνων σύμβουλος των κομμωτηρίων Νίκολας ΑΕΒΕ, Νικόλαος Παπακωνσταντίνου - Τζιβανάκης, συνελήφθη για οφειλές ΦΠΑ στο Δημόσιο που ξεπερνούν τα 232.000 Ευρώ.

Ο 46χρονος κομμωτής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος καθώς η υπόθεση αναβλήθηκε. Πως ξεκίνησαν όλα; Το 2008 , την περίοδο προμήθευε προϊόντα τους συνεργάτες του franchises τιμολογώντας τα, ορισμένοι όμως δεν τον πληρώνουν, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι εισπράττει χρήματα χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει. Η κατάσταση διαιωνίζεται με συνέπεια η αλυσίδα να συρρικνώνεται και σήμερα να αριθμεί μόλις 25 καταστήματα, 4 ιδιόκτητα και 21 franchise, τα οποία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αποτελούν αυτόνομες επιχειρήσεις.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, ο Νίκολας έχει αναλάβει...

...την επιμέλεια των δυο παιδιών του, μετά τον χωρισμό του από τη γυναίκα του, και πλέον, μακριά από την κοσμική ζωή, αδυνατεί να βρει τους οικονομικούς πόρους για να καταβάλλει το ΦΠΑ στην εφορία.

---
Real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News