Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κυριάκος: Αγωνίστηκες για τον Οτσαλάν όχι για τη ΝΔ - Φαήλος: Ψήφισα Καραμανλή εσύ δεν ξέρω

Στα μαχαίρια οι δύο άνδρες

Νέος εσωκομματικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει από χθες στη Νέα Δημοκρατία μεταξύ του βουλευτή, Κυριάκου Μητσοτάκη και του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, συμβούλου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Ο «εμφύλιος» πήρε μεγαλύτερη διάσταση, μετά τη συμπαράταξη του Μ. Βαρβιτσιώτη, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σημερα το πρωί στο Βήμα FM εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Φαήλο Κρανιδιώτη, χαρακτηρίζοντάς τον όψιμο αγωνιστή του κόμματος.

«Εχει αγωνιστεί έως τώρα για τον Οτσαλάν και για τον Αραφάτ, αλλά όχι για τη Ν.Δ.», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι δεν μπορεί ο κ. Κρανιδιώτης να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές ενώ σχολιάζοντας ότι ο κ. Κρανιδώτης θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω».

Η απάντηση από την πλευρά του Φαήλου Κρανιδιώτη ήταν άμεση...

...μέσα από το antinews.gr.

«Το ποια είναι η πλειοψηφία της λαϊκής πατριωτικής μας βάσης το απέδειξε η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη τουν Αντώνη Σαμαρά. Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν, όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000.

Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. Ήταν και είναι για την εθνικά πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχωβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του.

Εγώ πάντως στις 9 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τις εύχονται».

Υπενθυμίζεται ότι η διαμάχη μεταξύ των δύο στελεχών της ΝΔ άρχισε την Πέμπτη με τον Φαήλο Κρανιδιώτη να επισημαίνει, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ότι «οι φιλελεύθεροι είναι μειοψηφία μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Μάλιστα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης υπερασπίστηκε την στάση του Πάνου Καμμένου ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με απόφαση του κ. Σαμαρά.

---
Πηγή: newpost
 

3 σχόλια:

  1. ο Φαηλος ειναι ο μανδυας με τον οποιο κρυβει την μετατροπη του κοματος σε εθνικιστικο κομα.Ολοι οι μετριοπαθεις αποχωρησαμε απο τη ΝΔ. Μιλαμε για Πολιτικη Ανοιξη πλεον το κανανε. Οι εθνικιστικες κορωνες δεν ταιριαζουν σε ενα μεγαλο κομα !Και ο Βαρβιτσιωτης ετοιμος ειναι μαζι με το Κυριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΜΑΥΡΟ-ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΟΙ ΛΕΛΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΪΔΕΣ ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ, ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον 11.00 πμ, τρελο αγορακι παλι ζωγραφισες, πανε στην αγαπημενη σου Ντοριτσα μαζι με τα λαμογια που μαζεψε...αλλα δεν πας γιατι η αγαπημενη σου δεν μπαινει στη βουλη, παρε και τις αλλες λουγκρες μαζι σου...ξερεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News