Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας για τους επιτηδευματίες

Την ανακοίνωση υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Ν. Παρούτογλου

Φίλοι συνδημότες επιτηδευματίες, αναφορικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε όσους δεν εξέδωσαν άδεια χρήσης εγκαίρως (30/04/2011 και παράταση ως 31/10/2011), θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι, όσοι έχουν ένσταση για την επιβολή του, έχουν δυνατότητα να προσφύγουν με δικόγραφο (αρθρ. 27 ν. 3900/2010) στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών η οποία αφού εξετάσει το αίτημα, έχει τη δυνατότητα να μειώσει το πρόστιμο κατά το ήμισυ.

Όσοι από τους επιτηδευματίες έχουν ενστάσεις, για την επιβολή του μπορούν να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα και να κάνουν ένσταση (η οποία θα ληφθεί υπόψιν μόνο αν προκύπτουν βάσιμα στοιχεία για την παράνομη επιβολή του προστίμου). Για την πληροφόρηση όλων των επιτηδευματιών, ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε στον τύπο 2 φορές η ειδοποίηση προκειμένου να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, όπως επίσης ενημερώθηκε προσωπικά και ο καθένας από την Δημοτική Αστυνομία.

Ότι αναφέρεται παραπάνω ισχύει από 01/01/2011, δηλαδή με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες...

...μπορείτε να προσέλθετε στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου ή να καλέσετε στο 2384350274 και 2384350273.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News