Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: «Να παραιτηθεί αύριο ο Παπανδρέου»

«Αντώνη, να μην πάμε και αστους μόνους τους»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την κοινοβουλευτική του ομάδα -η οποία συνεδριάζει εκτάκτως στη 1.30 το μεσημέρι- από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, άφησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης απηύθυνε πρόταση – πρόσκληση προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά η ενέργεια αυτή να γίνει από κοινού: «Αντώνη, να μην πάμε και αστους μόνους τους».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που διαμορφώνεται στο εσωτερικό της χώρας, επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση είναι στα όριά της. Ο Γιώργος Παπανδρεου έχει αποφασίσει να πάει με ένα δαδί αναμμένο πάνω από ένα βενζινάδικο».

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το που οδηγεί ο πρωθυπουργός την χώρα, τον οποίο κάλεσε...

...«να παραιτηθεί αύριο». Αλλιώς, όπως είπε, «θα τσαλακωθεί ο ίδιος και το κόμμα του».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News