Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Εκτέλεση βολών στο πεδίο βολής του Μανδάλου Πέλλας

Ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι στις 14 Δεκεμβρίου 2011 από τις 09.00π.μ έως 18.00μ.μ και στις 15 Δεκεμβρίου 2011 από τις 09.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ. 2011, θα εκτελεστούν βολές όπλων καμπύλης τροχιάς πυροβολικού στο πεδίο βολής Μανδάλου Νομού Πέλλας.

Επικίνδυνη περιοχή είναι η περιλαμβανομένη μεταξύ των χωριών: Χ. Μάνδαλο - Χ. Λιθαριά - Χ. Θεοδωράκι - Χ. Κρώμνη - Χ. Λάκκα (Ι.Μ. Παναγιάς) - Χ. Μάνδαλο.

Μέγιστο βέλος τροχιάς των βλημάτων πυροβολικού 3.000 μ.

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση και παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά το χρόνο που θα εκτελούνται οι βολές για αποφυγή ατυχημάτων.

Επίσης σε περίπτωση ανεύρεσης μετά τη βολή βλημάτων μη διαρραγέντων ή θραυσμάτων...

...απαγορεύεται αυστηρά να τα αγγίζετε, περιεργάζεστε ή περισυλλέγετε γιατί υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να ενημερώσετε αμέσως τη πλησιέστερη στρατιωτική και αστυνομική αρχή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News