Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Απορρίφθηκε το αίτημα άρση ασυλίας του Χρ. Μαρκογιαννάκη για συκοφαντική δυσφήμηση


Με διαφορά μίας ψήφου

Με οριακή πλειοψηφία -68 ψήφοι κατά, έναντι 67 υπέρ και 6 "παρών"- απορρίφθηκε, έπειτα από μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Η άρση ασυλίας του κ. Μαρκογιαννάκη είχε ζητηθεί κατόπιν μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση που
είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή Χανίων σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την κοινοβουλευτική διερεύνηση της υπόθεσης "Ζήμενς".

Νωρίτερα, ο κ. Μαρκογιαννάκης πρότεινε ο ίδιος την άρση ασυλίας του, αλλά υποστήριξε ότι μίλησε πολιτικά και όχι προσωπικά, προσθέτοντας...

...ότι όλες οι αναφορές του, όπως "κουκούλωμα της υπόθεσης", "άθλια μεθόδευση", "διασυρμός αθώων", "πολύμηνα παζάρια" και "αστείο πόρισμα", ήταν σε ένα γενικό πλαίσιο και δεν στόχευαν ούτε στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη ούτε στον εισηγητή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα.


---
briefingnews.gr
 

1 σχόλιο:

  1. Καλά η ΑΛΗΤΕΙΑ δεν έχει τελειωμό...
    Πότε επιτέλους θα σταματήσετε να καλύπτετε
    τις ανομίες των όποιων-όποιων...πράσινων ή μπλε
    δεν έχει σημασία..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟ..ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ..
    ΦΤΑΝΕΙ...
    ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News