Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κατάμεστο το Ξενιτίδειο με... "Ψάρι στα χείλη"

"Ψάρι στα χείλη" του Βασίλη Τσικάρα

Κατάμεστο και τις δύο βραδιές θεάτρου στις 19 και 20 Νομεβρίου το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αλμωπίας, στην πρεμιέρα της θεατρικής κωμωδίας "Ψάρι στα χείλη" του Βασίλη Τσικάρα.

Οι θεατρικές ομάδες "Έκφραση Αλμωπίας", "Θεατρική Έρευνα" και "Άρατος" Θεσσαλονίκης, χάρισαν άφθονο γέλιο, ονειρικές καταστάσεις, ενώ οι ηθοποιοί, μας ξάφνιασαν ευχάριστα με τις...χορευτικές τους ικανότητες. Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με διαχρονικά μηνύματα, στοιχεία κλασικού θεάτρου, με εξαιρετική μουσική επένδυση (Σταμάτης Κρανουνάκης, Elvis Presley, David Bowie κτλ.), παράλληλη προβολή βίντεο και πραγματικά, καλές ερμηνείες. Το έργο θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Δεκεμβρίου και μετά τις 17 Ιανουαρίου του 2012, θα "ταξιδέψει" στην Αθήνα Ο συγγραφέας του έργου Βασίλης Τσικάρας δήλωσε: "Ευχαριστούμε το κοινό της Αριδαίας για τη θερμή υποδοχή του έργου "Ψάρι στα χείλη". Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή το βράδυ, το Ξενιτίδειο, γέμισε από ανθρώπους από αγαπούν το θέατρο, δίνοντάς μας παράλληλα δύναμη, να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς για το ζεστό χειροκρότημα".

Δήλωση του Αχιλλέα Ψαλτόπουλου σκηνοθέτη του έργου:...

..."Και να που έγινε, επιτέλους, η πανελλήνια πρεμιέρα της ονειρικής, κοσμοπολίτικης κωμωδίας του Βασίλη Τσικάρα "Ψάρι στα Χείλη", στο φιλόξενο και κομψό Θέατρο του Ξενιτίδειου Πολιτιστικού Κέντρου, στην Αριδαία, αποδεικνύοντας πως η περιφέρεια είναι ώριμη να δεχθεί νέες θεατρικές προτάσεις. -3 βαθμοί έξω αλλά στο κατάμεστο και τις δυό βραδιές θέατρο, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν θερμές και με το παραπάνω. Τους ευχαριστούμε για την δύναμη που μας δώσαν να συνεχίσουμε τον Δεκέμβριο και στην Θεσσαλονίκη".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News