Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Πέλλας: "Χριστούγεννα στην πόλη"

Χορηγός Επικοινωνίας το Aridaia News

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» και ένας παραμυθένιος χώρος με λάμψη, χρώματα και στολίδια περιμένει να υποδεχθεί στη διάρκεια των εορτών, μικρούς και μεγάλους στα Γιαννιτσά, στον πεζόδρομο.

Από 16 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2012, η πόλη μας γιορτάζει και ο πεζόδρομος καθώς και ο χώρος του Πολύκεντρου, θα αλλάξουν όψη φιλοξενώντας το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, το σπίτι των παραμυθιών, καρουζέλ, τρενάκι, καλικάντζαρους, ξωτικά, ήρωες των παιδικών παραμυθιών, το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια με δράση, face painting, διαγωνισμό γκράφιτι, εργαστήρια χειροτεχνίας, βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και στολίδια κ.α.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα φιλοξενήσουν εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Πέλλας στα τηλέφωνα...

...2382350805 και 2382350808 μέχρι τις 21-11-2011.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

4 σχόλια:

  1. mono o dimos tis aridaias koimate tipota den kanei xristougena einai eleos kante mia fora kati omorfo na vgei o kosmos stous dromous na dei kati oreo na kinithei k ligo i agora tis polis tria lampakia rixnete stis kolones tis deh k nomizote oti kati kanete pou ta misa einai panta kamena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα 3:28. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αντί να κάνουν κάτι όμορφο, πετάνε πέντε φωτάκια, μία φάτνη στη πλατεία και αυτό είναι. Πόσο πιο όμορφη θα ήταν οι πόλη μας αν κάναμε τέτοια απλά πραγματα. Να ανέβει και η ψυχολογία του κόσμου λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιο εχετε οι παραπανω, αραγε ξερει ο Δημαρχος οτι δρομοι κεντρικοι οπως ο δρομος του παζαριου δεν εχουν φως εδω και 2 μηνες, ασε που τα περισσοτερα φωτιστικα ειναι σπασμενα, εικονα αθλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πλατεια στα ΨΑΡΑΔΙΚΑ ολα τα φωτιστικα ειναι σπασμενα, και οσα δεν ειναι σπασμενα δεν αναβουν, και μαζι με τους καδους που ειναι και γεματοι κρεατα και κοκκαλα τιγκα στην αρωστια, μας κανουν μια ωραια ατμοσφαιρα.ΦΤΟΥ ΜΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News