Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτη βαρβαρότητα: Έδεσαν και έσυραν σκυλίτσα

Τί κι αν ο σκύλος αποδεικνύεται, στην πράξη, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου; Ο άνθρωπος όχι μόνο δεν ανταποδίδει τα συναισθήματα στα σκυλάκια, αλλά αντιθέτως επιδεικνύει τις πιο απάνθρωπη συμπεριφορά.

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Κρήτη, σοκάρει, καθώς πρόκειται για πραγματικό βασανισμό ενός αθώου πλάσματος.

Στο Κυνοκομείο Ηρακλείου κατέληξε έν καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό το οποίο ο απάνθρωπος ιδιοκτήτης του φέρεται να έδεσε και να έσυρε, προκαλώντας στη σκυλίτσα πληγές, εγκαύματα και κατάγματα στα πόδια της...

Ας σταματήσουν αυτά τα άδικα κρούσματα βιαιότητας κατά των ανυπεράσπιστων ζώων.

---
Πηγή: Cretalive

2 σχόλια:

  1. Αυτοί οι κρητικοί βρε παιδάκι μου όλη τη μαγκιά τους στα σκυλιά την βγάζουν. Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά στην κρήτη.

    Από το σβέρκο και μέσα τον νταή και εκεί στην φυλακή να τον περιποιηθούν όπως του αρμόζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News