Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σκληραίνει τη στάση της η ΔΕΥΑ Αλμωπίας - Στη ΔΟΥ τα χρέη των οφειλετών καταναλωτών

Αποφάσισε το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, υπό την Προεδρεία του
Βασίλη Κανονίδη
Με απόφασή του, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, κάνει γνωστό σε όλους τους δημότες ότι οι οφειλές των καταναλωτών που χρωστούν στην Επιχείρηση, θα βεβαιωθούν στη Δ.Ο.Υ. το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία μόνο οι καταναλωτές που θα...

...περάσουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στο Δημαρχείο και θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
 

8 σχόλια:

  1. siga mas tromaxan! as ta vroun prwta metaxy tous to ds ths kakias wras pou o enas thelei na vgalei ta metsia tou allou kai meta as mas kanoun ypodeixeis! na fame den exoume kai autoi mas ekviazoun. aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BΡΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ;; ΔΕΝ ΛΕΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικα θα επρεπε να σας βρισω αλλα θα κοπει το μηνυμα.........
    Σαν δεν ντρεπεστε .... δεν μας φτανουν τα χαρατσια και οσα μας καρφωνουν , εχουμε και τους ανικανους του Πασοη , που δεν εχουν τα @@@@ να μαζεψουν τα χρωστουμενα της ΔΕΥΑ και τα στελνουν στην εφορια , εχετε χασει ρε την μπαλα προπολλου..
    και δεν ξερετε τι σας γινεται....
    Καθε Δημαρχος με καποια χρεη ανελαβε διοικηση , εσεις δεν ειχατε ουτε την στοιχειωδη λογικη να μαζεψετε αυτους που χρωσταει ο Δημος να τους μιλησετε να κανετε κανενα διακονονισμο η πειτε στους ανθρωπους πως θα παρουν τα λεφτα τους.
    Σας εχουν ταραξει στις κατασχεσεις γιατι το αξιζετε να το παθετε......
    Και πανω στο πανικο.... να τωρα και η ανικανονητα σε ολο το μεγαλειο της....
    Προϊσταμενο της εφοριας δεν θελαμε για Δημαρχο περαστικα !!! Χορταστε Πασοκ !!!
    Αντι να κοψουν καμια παροχη σε αυτους που πρεπει , φασιστικα θα σας τα παρουν απο την τσεπη.....
    Αυτα που βριζουμε καθε μερα αγανακτισμενοι τα βλεπουμε να τα εφαρμοζει ο ιδιος μας ο Δημαρχος.....
    Τοσα Μπορουν τοσα Κανουν....
    Βρε ουστ !!!!

    Δικαιος - Αδικος
    Καλησπερα και λυσαξετε καποιοι Μασαμπουκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ !!!
    ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΩΡΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 800.000 ευρώ είναι τα χρήματα που έχει να λαμβάνει η ΔΕΥΑΑ, άκουσα καλά; Προφανώς όσοι διατέλεσαν Πρόεδροι της επιχείρησης που ας μην ξεχνάμε είναι μια ιδιωτική επιχείρηση και τίποτα παραπάνω, έχτιζαν το πολιτικό τους προφίλ σε βάρος της επιχείρησης. Και να πεις πως όλοι αυτοί είχαν και πολιτικό μέλλον; Βούλιαξαν μέσα στην δική τους αφάνεια και την επιχείρηση. Μια επιχείρηση που διαθέτει το μονοπώλιο ενός αγαθού που τρέχει τζάμπα κάτω από τα πόδια μας και κατάφεραν όλοι αυτοί να την κάνουν να χρωστάει χιλιάδες ευρώ στους προμηθευτές της. Και γιατί παρακαλώ να βεβαιώνονται τα οφειλόμενα στην εφορία; Τι είναι η εφορία, ο νταβατζής της γειτονιάς ή ο εισπράκτορας κάθε πικραμένου; Να κάνετε ρυθμίσεις σε παλιούς λογαριασμούς και αν τα ποσά είναι μεγάλα να κουρέψετε τα μισά και να διακανονίσετε τα υπόλοιπα με δόσεις που θα επιβαρύνουν τους τρέχοντες λογαριασμούς και στους μικρούς και καινούργιους λογαριασμούς να κόβετε τα νερά στα ρολόγια. Αν κάποιοι χρήστες αδυνατούν να πληρώσουν λόγω απορίας, να κάνουν αιτήσεις και να ενταχθούν εφόσον προκύπτει σε προνοιακά τιμολόγια, τα οποία θα επιβαρύνουν τα κανονικά τιμολόγια όλων των υπολοίπων που έχουν να τα πληρώσουν. Αν απαιτούμε από τους άλλους αλληλεγγύη πρέπει πρώτα εμείς να είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε σε έναν άπορο κι αν τολμάει τότε ας πάει κανένας έξυπνος ελληναράς με BMW να δηλώσει ότι δεν έχει να πληρώσει. Η ΔΕΥΑΑ οφείλει να είναι μία υγιής επιχείρηση ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, δεν είναι το μαγαζί κανενός ούτε ίδρυμα απορίας και εσύ κ. Κανονίδη νυν πρόεδρε, αν δεν έχεις σκοπό να εργαστείς προς όφελος της επιχείρησης αλλά σκέφτεσαι μόνο το πολιτικό σου προφίλ, ΑΛΕ, να αναλάβει κάποιος επαγγελματίας πρόεδρος που θα είναι πρώτα πρόεδρος και θα τιμάει το μισθό του και μετά αρεστός πολιτικός στα καφενεία και στα πανηγύρια. Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου είναι η ΔΕΥΑΑ. Ακούσατε ποτέ κανένας ιδιώτης επιχειρηματίας που του χρωστάνε λεφτά οι πελάτες του να βεβαιώνει τις απαιτήσεις του αυτές στη ΔΟΥ, ώστε ο οφειλέτης του να μην μπορεί να πάρει ενημερότητα και η εφορία να τα εισπράττει για λογαρισμό του ιδιώτη; Η εφορία έχει να κάνει τη δική της δουλειά και εσύ κ. Κανονίδη έχεις να κάνεις τη δική σου. Ε, κάντην λοιπόν κι άμα δεν έχεις τα κότσια και μετράς τη γνώμη των ψηφοφόρων σου περισσότερο από το μέλλον της ΔΕΥΑΑ όπως κάνανε οι προκάτοχοί σου, γύρνα στο γυμνάσιο και άσε έναν επαγγελματία να κάνει αυτά που δεν μπορείς να κάνεις εσύ. Οι ερασιτέχνες πολιτικοί, που σήμερα είμαι οδοντίατρος και αύριο δήμαρχος και σήμερα είμαι γυμναστής και αύριο διοικητής επιχείρησης ύδρευσης, έχετε καταστρέψει ό, τι έχετε αναλάβει να διαχειριστείτε και βουλιάξατε το κράτος και μαζί και εμάς τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε ασχετοι,δεν πατε να κανετε καμια αλλη δουλεια?
    Καθε μερα απειλες απο ολους οσους εμεις οι Μ.......ς τους βαλαμε.
    ΑΙΣΧΟΣ
    Θα μας κοψουν και το νερο?
    νερο και ρευμα πανε μαζι.ξεφτιλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re kathisterimena ti einai auta pou lete kai krazete /?? auto to mpourdelo pou legete ellada eseis to katantisate etsi me tin anoxi sas kai me to ''oxi'' se ola...me to na lete tetia pragmata einai san na lete emas pou plironoume tosa xronia ''makakes''..opios xrostaei na plirosi TORA.an den itan i ''deia'' kai itan kapios idiotis tha sas afine na xrostate ??tha sas eixe kopsei tous kol..s pro polou...ante sovaretutite ligo o kathe trompas leei tin paparia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπαριες λες εσυ (φίλε μας).Και οτι σου πλασαρουν καθε μερα πληρωνε το.Και η ΔΕΥΑΡ ειναι ιδιοτικη ασχετε.Και αν δεν εχεις πληρωση ολους αυτους τους λογαριασμους με τα παραλογα χαρατσια,και ποσα,είναι ευκολο να μιλας.Γιαυτο καλο ειναι να μην μιλας προτου το σκεφτεις πολυ καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News