Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Λήγει η θητεία Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- Τι προβλέπει το καταστατικό

Πρωτοβουλίες Βουλευτών από Δευτέρα

Λήγει τυπικά τουλάχιστον αύριο Σάββατο η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, εφόσον δεν είναι πια Πρωθυπουργός δεν ανανεώνεται αυτόματα, αλλά κινούνται οι διαδικασίες διαδοχής.

Τον χορό… έσυρε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης ο οποίος μιλώντας στον Αθήνα 9,84, έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η θητεία του προέδρου λήγει, ο κ. Λιντζέρης είπε ότι «οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις. Δεν πρόκειται για την ημέρα, αρκεί να ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα».

Ήδη από τη Δευτέρα που τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους με την εγκατάσταση της νέας Κυβέρνησης, Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

...θα θέσουν θέμα ηγεσίας και θα δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Γιώργο Παπανδρέου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News