Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Να ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας του Ν. Πέλλας"

Δήλωση Γιώργου Καρασμάνη

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι πολίτες του Νομού που επιθυμούν να εξεταστούν από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Έδεσσα.

Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής, μεγάλος αριθμός πολιτών του Νομού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας κι επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση ώστε να εξεταστούν από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Έδεσσα προκειμένου να τους χορηγηθεί σύνταξη ή επίδομα αναπηρίας ή βεβαίωση αναπηρίας που χρησιμοποιείται σε συναλλαγές με το Δημόσιο κλπ, ταλαιπωρούνται σε «ουρές» αναμονής εξαιτίας της έλλειψης ιατρών που το στελεχώνουν.

Για το λόγο αυτό, ο Γιώργος Καρασμάνης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό...

...την ενίσχυση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας του Νομού Πέλλας με ανάλογο ιατρικό προσωπικό ώστε αυτό να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα αιτήματα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Νομού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News