Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η Αλμωπία βοηθάει για να μη "σβήσει" το Χαμόγελο του Παιδιού!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Πολλές φορές τα ΜΜΕ έχουν κατηγορηθεί για την υποκειμενικότητά τους, για τη δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος καθώς και για πολλούς ακόμη λόγους.

Ωστόσο, κάποιες (ουκ ολίγες) φορές νιώθω περήφανος που υπηρετώ ένα τοπικό Μέσο Ενημέρωσης και μπορώ με αυτόν τον τρόπο να δίνω βήμα σε σημαντικές πρωτοβουλίες ιδίως όταν αυτές έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές.

Αφορμή για τον συγκεκριμένο πρόλογο στάθηκε η διοργάνωση φιλανθρωπικού παζαριού και άλλων εκδηλώσεων στην Αριδαία από τον Δήμο Αλμωπίας.

Παρακολουθώ μέσα από τη δουλειά μου τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν για να στηθεί αυτή η φιλανθρωπική εκδήλωση και πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει το αποτέλεσμα να είναι θετικό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινδυνεύει να σβήσει. Η οικονοµική κρίση, σύµφωνα µε τους υπεύθυνους του συλλόγου, περιόρισε τις δωρεές που κάλυπταν όλα τα προηγούµενα χρόνια τις ανάγκες του.

Είναι στο χέρι μας το μέλλον εκατοντάδων παιδιών.

Γι’ αυτό το φιλανθρωπικό παζάρι που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Αριδαίας (ώρες λειτουργίας 09:00 – 13:30)...

...είναι μία καλή ευκαιρία για να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας, λίγο πριν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Υ.Γ.
Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση του Συλλόγου στο τηλέφωνο 210 33 06 140 ή με fax στο 210 38 43 038 ή με αποστολή e-mail στο info@hamogelo.gr. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.
 

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΡΙΔΑΙΑΝΙΟΥΖ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dystyxws ligoi tha pane. etsi eimaste edw sthn aridaia. griniazoume oti den ginontai pragmata kai otan ginontai ta prospername sa na mhn eginan. sygxarhthria parolauta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακά τα ψέματα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να βοηθάνε τέτοιες πρωτοβουλίες. Είστε ένα λαμπρό παράδειγμα. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος το εκτιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο Δήμο Αλμωπίας, μπράβο στο Aridaia news που αναδεικνύει ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Και ελπίζω, μέσα από την καρδιά μου, να μπορέσουμε να πούμε μπράβο στους εαυτούς μας και σε όλους τους καρατζοβίτες για τη συμμετοχή μας. Το χαμόγελο του Παιδιού, πρέπει και μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει, αρκεί όλοι οι δήμοι και όλοι οι πολίτες να ανοίξουν τα μάτια και τις καρδιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News