Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Χορευτής άφησε άφωνες Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου

Καλέ τι ήταν αυτό που έπαθαν τις προάλλες Μαρινέλλα και Νατάσα Θεοδωρίδου;

Βγήκαν οι δύο κυρίες από κοινού στη σκηνή και άρχισαν να τραγουδούν το κλασικό τσιφτετέλι «Άναψε το τσιγάρο». Και ξαφνικά πετάγεται πάνω στη σκηνή ένας κύριος, με το κοστουμάκι του, τη γραβατίτσα του και την καραφλίτσα του και άρχισε να χορεύει ένα τσιφτετέλι, μα ένα τσιφτετέλι, δε σας λέω τίποτα.

Και δως του να λικνίζει τους γοφούς του και δως του οι φιγούρες που θα τις ζήλευε και η καλύτερη χορεύτρια οριεντάλ, τις άφησε τις τραγουδίστριες άφωνες.

«Πώς να τραγουδήσω; Πώς να τραγουδήσω», αναρωτιόταν η Μαρινέλλα που δεν μπορούσε να βγάλει νότα, την ώρα που η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Και ο κυριούλης να μη λέει να κατέβει από τη σκηνή. Όσο πιο δυνατά ήταν τα χειροκροτήματα τόσο πιο πολύ αυτός να λικνίζεται.

Ε στο τέλος σηκώθηκε η Μαρινέλλα και τον αποκάλεσε… καλλιτέχνη και ο άνθρωπος είπε να αφήσει τη σκηνή σε κανένα άλλο… ταλέντο!!!!

Δείτε το video…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News