Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Champions League: Marseille – Ολυμπιακός 0 - 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε video το γκολ του Φετφατζίδη

«Ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έμεινε ο Ολυμπιακός ο οποίος πήρε τεράστιο διπλό κόντρα στη Marseille με 0-1 χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο 82΄.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας χώρο στους Γάλλους, με στόχο να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Η τακτική τους δικαιώθηκε, εν μέρει, αφού δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά, ενώ ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα. Στο 10΄ ο Mellberg έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος και σωστά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ. Η μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού ήρθε στο 36΄. Αρχικά ο Mirallas αφού ξεκίνησε μία κούρσα από το κέντρο έφτασε απέναντι στην αντίπαλη εστία με τον Mandanda να τον σταματά. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Holebas έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, αλλά ο πορτιέρο της Marseille αντέδρασε εντυπωσιακά, διώχνοντας σε κόρνερ. Ακολούθησε ακόμη ένα καλό σουτ, του Μανιάτη αυτή τη φορά, αλλά ο Mandanda φώναξε και πάλι «παρών».

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Valverde, αφού οι γηπεδούχοι την έκλεισαν στα καρέ της στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά, στο 59΄...

...ο Mirallas έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, αλλά o Mandanda του είπε για ακόμη μία φορά «όχι». Στο 72΄ ο Megyeri αποσόβησε σωτήρια την κεφαλιά του Diarra από κοντά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Marseille. Στο τελευταίο τέταρτο, οι Πειραιώτες ισορρόπησαν και στο 82΄ ο νεοεισελθόντας Φετφατζίδης με εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1! Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες του Deschamps έψαξαν στην ισοφάριση στο χρόνο που απέμενε, αλλά ο Megyeri στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε και ο Ολυμπιακός έφυγε από το Velodrome με το «χρυσό» τρίποντο.

Σκόρερ: 82΄ Φετφατζίδης

Συνθέσεις
Marseille: Mandanda, N Koulou, Traore, Diawara, Diarra, Cheyrou (61΄ M Bia), Kabore, Valbuena (73΄ Lucho Gonzalez), Remy, A. Ayew, J. Ayew (61΄ Gignac)
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Mellberg, Marcano, Modesto, Μανιάτης, Fuster (55΄ Yeste), Mirallas, Holebas (75΄ Φετφατζίδης), Djebbour (88΄ Ποτουρίδης)

Δείτε σε video το γκολ του Φετφατζίδη από το Marseille – Ολυμπιακός 0-1:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News