Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Πληρωμένη» απάντηση των Ελλήνων μέσω Facebook στο βρετανικό reality

«Γίνε Ελληνας για μία εβδομάδα»!

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι προγράμματος που έβγαλε στον αέρα το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

Σκοπός του reality όπως όλοι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο δεν είναι όμως να προβάλει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά να χλευάσει τα πιο αρνητικά στερεότυπα των νεοελλήνων.

Στόχος του προγράμματος, σύμφωνα με τους Βρετανούς είναι να αναλύσει τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση που συνέβαλαν στο να οδηγηθεί η Ελλάδα στα πρόθυρα της.

Δεν άργησε όμως να έρθει και η απάντηση των Ελλήνων χρηστών στο χυδαίο reality.

Και ήρθε μέσω Facebook και είναι ωμή. Κάποιος έκανε ένα κολάζ με φωτογραφίες Βρετανών που... ξεσαλώνουν στις διακοπές τους με λεζάντα: «Go British for a week».

Δείτε την φωτογραφία:
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News