Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ποιός έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην νέα ταινία του James Bond;;

Στη νέα ταινία του πράκτορα "007" δήλωσε πως θα συμμετάσχει γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος τόνισε πως είναι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό.

«Αρχικά συζητούσα τον βασικό κακό της ταινίας, που θα ήταν ένας μεγάλος ρόλος. Προτίμησαν όμως να πάνε σε λύση εντός Αμερικής. Και πάλι όμως συζητάω ένα ρόλο ενός κακού με πάρα πολλή δράση. Προς το παρόν, δεν έχω ούτε κάτι θετικό, ούτε κάτι αρνητικό».Δήλωσε ο...
Κώστας Σόμερ...

Ο ηθοποιός πάντως που έχει καιρό να εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως έχει κάνει συζητήσεις για το εξωτερικό αφού πρωταγωνιστεί σε σίριαλ της Γερμανίας το οποίο έχει κάνει μεγάλη επιτυχία.

Παράλληλα συζητάει και για κάποια σόου με τον ΑΝΤ1, όπως επίσης και για μια σειρά.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News