Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή live!

Μου 'χεις περάσει, δια χειρός Φοίβου

Σε ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό club της Αθήνας αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή το νέο της τραγούδι δια χειρός Φοίβου, με τίτλο «Μου ´Xεις Περάσει»!

Λίγο πριν τις χειμερινές της εμφανίσεις, δεκάδες επώνυμοι και μη θαυμαστές της Δέσποινας κατέκλυσαν το club επί της Ιεράς Οδού για να την δουν να ερμηνεύει live τόσο το νέο της τραγούδι, όσο και παλιότερες επιτυχίες της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή φορώντας δερμάτινο παντελόνι και λευκό μπλουζάκι που αναδείκνυαν το σώμα της, ενώ έβαλε και μια fashion «νότα» με μαύρο καπέλο!

Ο κόσμος καταχειροκρότησε την Δέσποινα και ενθουσιάστηκε με το νέο τραγούδι που της έγραψε ο συνθέτης των επιτυχιών, Φοίβος.

«Είμαι με τον Φοίβο όσα χρόνια είμαι με τον άνδρα μου! Έχουμε μια συζυγική μουσική σχέση», δήλωσε η Δέσποινα για τον συνθέτη, προσθέτοντας πως είναι τόσα χρόνια μαζί και προχωρούν γιατί συζητάνε, προβληματίζονται και «ψάχνονται» για το κάθε τους βήμα.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News