Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ στην Διεθνή Έκθεση «Philoxenia»

Σημαντική η προβολή της Δημοτικής Επιχείρησης

Στη 27η Διεθνή Έκθεση «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ.

Η Δημοτική Επιχείρηση θα έχει το δικό της περίπτερο στην μεγάλη αυτή έκθεση, γεγονός που θα την κάνει γνωστή σε ένα ευρύ κοινό και θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες, τονώνοντας την τουριστική δραστηριότητα της περιοχής μας.

Το περίπτερο των Λουτρών Πόζαρ θα βρίσκεται στην έκθεση από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου, στο κτήριο 15.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων παρακινεί τους επιχειρηματίες της περιοχής να προβληθούν δωρεάν μέσω του περιπτέρου των Λουτρών:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News