Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλήθος κόσμου στο περίπτερο των Λουτρών στην Philoxenia (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Δήμαρχος στο περίπτερο των Λουτρών Πόζαρ

Ξεκίνησε χθες Παρασκευή η Διεθνής Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

Η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ για πρώτη χρονιά έχει το δικό της περίπτερο, το οποίο μάλιστα είναι από τα δημοφιλέστερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι χθες προσέλκυσε πολύ κόσμο και έκανε την περιοχή μας ευρέως γνωστή.

Στην έκθεση και στο περίπτερο των Λουτρών βρέθηκαν...

...ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, ο Πρόεδρος των Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Τζέκος και πολλοί άλλοι.
 

27 σχόλια:

  1. vrethikan......(nomiza kati sovaro,a3ias) --o dimarxos tis aridaias....!!!!mpla mpla mpla!!! LOL o.O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι γνωστες γλαστρες εκει ειναι βλεπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia glastres den kserw...alla as einai kala i K.Romanidou pou mas boithaei sto promotion ton Loutron kai pollon allon akoma....allios me ton K.Pasoi kai kai ton K.Kotsou....ta piasame ta lefta mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an perimenoume apo thn rwmanidou na mas swsei kahkame. apo glastres xortasame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eno me ton Pasoi me tous allous loutrakiotes psonises apo sverko e?? to ti exei prosferei kai ti oxi i K.Romanidou den tha to krineis esu mono.Alla i Aridaiwtes ws sunolo.Opote ase na gnorizoume kati kalytera gia to an exei prosferei i oxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ....... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΟΟΟ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλή κίνηση από τον δήμο η προβολή των Λουτρών στην έκθεση,όσο για τα αρνητικά σχόλια κάποιοι ας βρουν κάτι άλλο να βγάλουν το κόμπλεξ τους και όχι σε τέτοιες καλές κινήσεις που προωθούν το καλό όλης της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eimai sygoyros pos an se kaloysan tha pigenes k esy opos to apokalis san (glastra)alla k glastra gia na eisai prepei na exeis prosonta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.38 pou kollane oi Ardaiotes me to Loutraki????? ksexnas pou einai ta loutra mipos?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η κομπανια της αποτυχιας!τοσος καιρος περασε και το απολυτο τιποτα χαρακτηριζει την νεα δημοτικη αρχη....μπραβο σας!κριμα για οσους σας ψηφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:01 den ksexnaw.Kollane sto oti oi episkeptes kai oi touristes den afinoun lefta mono sta Loutra alla kai stin Aridaia.Opou katebainoun eite gia psonia sta magazia eite gia enan aplo kafe.Alla eiste toso prokatelimeni se kapoia pragmata kai prosopa pou den mporeite na krinete antikeimenika tis prospatheies kapoion.Kai opos leei kai o 10:22 opoios kai apo mas eixe auti tin prosklisi kai an eixe vevaia ta katallila prosonta sigoura tha itan ekei na paristanei ti "glastra".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ρωμανίδου όχι μόνο κανόνισε το όλο το “promotion” των λουτρών, αλλά υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες ότι, έχει άμεση σχέση με το “promotion” της “coka – cola”, με τη νέα διαφημιστική καμπάνια της “Benetton”. Επίσης υπάρχει μία φήμη ότι, είχε αναλάβει και τo «image making» του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοριτσάκι μου (5:20) σίγουρά είσαι στο περίπτερο των λουτρών για να βγάλεις λεφτά, αυτό δεν είναι κακό. Πολύ κακό όμως είναι, να σχολιάζεις τον εαυτό σου στο blog. Βρόμικο είναι να κατηγορείς τον Πασόη που έχει τη μαμά σου πρόεδρο επιχείρησης. Ηλίθιο να κατηγορείς τον Κώτσο που τρέχει κάθε μέρα για τα Λουτρά και το ξέρουν οι πάντες. Και πίστεψέ με, στα όρια της ψυχοπάθειας να νομίζεις ότι, «οι Αριδαιώτες ως σύνολο» (5:38) θα σε κρίνουν. Τι έκανες καλό μου κοριτσάκι για να σε κρίνουν; Είσαι θεσμικό πρόσωπο; Εκλέχθηκες κάπου και δεν το ξέρω; Επιτέλεσες κάποιο έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στη διοίκηση των λουτρών, υπέροχο το περίπτερο, έξυπνα τα δώρα, όμορφα τα κορίτσια, πολύ καλή η ιδέα με τις κληρώσεις. Επιτέλους η περιοχή μας βγήκε από την απομόνωση με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι και άλλα τέτοια, σε ακόμη μεγαλύτερες εκθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν με τον Ιωαννίδη και με το Κώτσο, δεν πάνε καλά τα λουτρά, δεν θα πάνε ποτέ. Συγχαρητήρια παιδιά. Ξέχασα και τον Πετράκη, μπράβο του και αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτέλους κάποιοι τόλμησαν το αυτονόητο, τα Λουτρά να έχουν το δικό τους περίπτερο. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τώρα που έχουμε την πιο σωστή διοίκηση που είχαμε ποτέ, έχουμε και την χειρότερη κρίση, αν τα καταφέρουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και ξεχρεώσουν τα «χαμένα» των προηγούμενων, τότε το μπράβο θα είναι λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρωμανίδου promotion, λουτρά, Αριδαία - Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασόη αν και δεν σε χωνεύω μπράβο, αυτούς που έβαλες στα λουτρά σε βγάζουν ασπροπρόσωπο. Πρόσεχε όμως γιατί όλες οι άλλες επιλογές σου, καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τον Τσέχο και τον Κώτσο (άντε και η Δέσποινα που κάτι κάνει) Τα λουτρά θα πάνε καλά από ότι φαίνεται, εκτός και αν τα σκατώσεις μόνους σου (γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται και σε έχω και ικανό). Υ.Γ το ΠΑΣΟΚ πέθανε, δεν του χρωστάς, σου χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γι΄σου Κώτσο λεβέντη, το έστησες το περίπτερο και τα κατάφερες μια χαρά. Γιάννης – Κώτσος – Πέτρος βαθμολογία 10΄10΄΄ και 10΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι γινετε δω ρε παιδια,μηπως οι του Πασοη τρωγοντε μεταξυ τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς έγινε η επιλογή της κυρίας Ρωμανίδου? Ποιός ήταν ο ρόλος της στο περίπτερο? να κάθεται μονίμως σε μία καρέκλα και να βγαίνει φωτογραφίες με τους περαδτικούς? Γνωρίζει κανείς ποιά η αμοιβή της κυρίας ( το έκανε τζάμπα ) και με ποιά κριτήρια έγινε η επιλογή της? Αντίθετα η επιλογή της συμμετοχής και η κατασκεύή του περιπτέρου ήταν άψογη..έπρεπε να βρίσκονται τα Λουτρά στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους αφανείς συντελεστές που δούλεψαν για την δημιουργία του περιπτέρου που είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκεί. Αντιθέτως κάποιοι άλλοι άδραξαν της ευκαιρίας και την προβολή των Λουτρών την μετέτραψαν σε προσωπική προβολή σε διεύρυνση δημοσίως σχέσεων και μάλιστα επ αμοιβής και πολύ μεγάλης πιστεύω, σε χαλεπούς καιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Αλμωπία θα μπορούσε να είναι αδερφή του Κρόνου, γιατί εκτός από τα παιδιά της τρώει και τα σωθικά της. Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έκαναν τα λουτρά στην κατεύθυνση της προβολής και έπεσαν 22 σχόλια (ευτυχώς αρκετά με μπράβο). Είδα το ωραίο και διαφορετικό περίπτερο, είδα τα 3 παιδιά του Δ.Σ, είδα όμορφα κορίτσια, είδα πολύ κόσμο και κυρίως δεν είδα άλλη λουτρόπολη να συμμετέχει με δικό της περίπτερο. Καιρός να αφήσουμε τη μιζέρια και να ξυπνήσουμε. Τα λουτρά είναι δημοτική επιχείρηση του δήμου Αλμωπίας, και δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει καλά αυτή η επιχείρηση χωρίς να προκύπτουν οφέλη για όλη την περιοχή. Μπράβο στο Δ.Σ των λουτρών, μπράβο στον δήμαρχο και μπράβο σε όσους βοήθησαν. Μας είδαν και μας μάθανε πολλοί. Αξίζει η Αλμωπία μας, οφείλουμε όλοι κάτι να κάνουμε για αυτή, και προς Θεού φτάνει η γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα συγχαρητήριά μου στην κ. Ρωμανιδου!!!! Όσο για κάποιους μεγαλοστομους, ας σωπασουν επιτέλους, γιατί η μονη έκθεση που γνώριζαν μέχρι τώρα ήταν, αυτή, στο γυμνάσιο!!! Ενωμένοι θα τα καταφέρετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πλακα πλακα την κανατε φιρμα την δεσποινιδα, εκει που δεν την ηξερε κανεις...Αρε Αριδαια Νιουζ..με την δυναμη σου, πεθαμενους αναστενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΕΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΔΕΞΙΑ)ΤΖΕΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΚΩΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ????

    Υ.Γ.ΚΑΙ ΤΣΕΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΣΟΙ .ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΗΝΟ!!!!!!!!
    Υ.Γ.2.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News