Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Παγκόσμια πρώτη για το «Twilight: Breaking Dawn»

Οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας στην λαμπερή πρεμιέρα

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες έλαβε χώρα χθες στο Los Angeles. Μιλάμε φυσικά για την παγκόσμια πρώτη του blockbuster “Twilight: Breaking Dawn Part 1”, το τελευταίο μέρος της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας με τον βρικόλακα Edward και την κοινή θνητή Bella, που επιτέλους παντρεύονται μετά από πολλές δοκιμασίες.

Για μέρες ολόκληρες οι θαυμαστές της ταινίας είχαν στήσει σκηνές έξω από το Nokia Theatre. Και οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν τους απογοήτευσαν! Ήταν όλοι εκεί, εκθαμβωτικοί και πολύ… vamp, προσαρμόζοντας το στυλ τους στις «επιταγές» της ταινίας.

Εκεί βέβαια που έγινε πανικός, ήταν με την άφιξη του Robert Pattinson και της Kirsten Stewart, οι οποίοι εκτός από το έργο, είναι ζευγάρι και στη ζωή. Οι δυο τους, έφτασαν μαζί και κρατιόντουσαν αγκαλιά, ποζάροντας στους φωτογράφους.

Ειδικά η 24χρονη Stewart, εντυπωσίασε άπαντες με την μακριά μπλε τουαλέτα της, η οποία ήταν διάφανη στο πάνω μέρος, ενώ το κάτω μέρος της, αν και maxi, είχε ένα τεράστιο σκίσιμο που έφτανε πολύ ψηλά, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα και μακριά άκρα της.

Με το μαλλί πιασμένο ψηλά πίσω σε free style σινιόν και έντονο βάψιμο στα μάτια, η Kirsten Stewart ήταν χάρμα οφθαλμών.

Εξίσου όμορφος και ο Robert Pattinson, o οποίος επέλεξε...

...ένα γκρι κοστούμι με μαύρη γραβάτα και ήταν πολύ chic.

Το ζευγάρι, δεν σταμάτησε να είναι κοντά καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ ο ένας δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από τον άλλον.

Εξίσου όμορφοί όμως ήταν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας, όπως η Ashley Green που επέλεξε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, η Nikki Reed που φόρεσε πράσινη τουαλέτα σε αρχαιοελληνικό στυλ, αλλά και ο έτερος ωραίος «λυκάνθρωπος» του Twilight Τaylor Lautner, που επέλεξε μπλε κοστούμι με μπορντό γραβάτα, κάνοντας τη διαφορά.

---
Star.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News