Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

H άσεμνη χειρονομία παρουσιάστριας on air (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Κανείς δεν ξέρει τι είχε στο μυαλό της η παρουσιάστρια του ρωσικού καναλιού REN TV όταν κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο on air!

H Tatiana Limanova την ώρα που εκφωνούσε ένα θέμα σχετικό με τον πρόεδρο τω ΗΠΑ Barrack Obama προέβη στην απρεπή χειρονομία καθώς μάλλον νόμιζε ότι εκείνη την ώρα έπαιζαν τα πλάνα με τον «Πλανητάρχη».

Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν κάποιος της είπε κάτι από το κοντρόλ στο ακουστικό ή αν είχε ως «στόχο» κάποιον συνάδελφό της πίσω από τις κάμερες.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες δεν κρύβονται...Αν έβλεπα πάντως κάποια Κινέζα παρουσιάστρια να κάνει αυτήν τη χειρονομία θα έλεγα ότι πιάνει τόπο μιας και ένας πολύ βασικός λόγος που γονατίζουν οι δυτικές οικονομίες είναι η απότομη εκτόξευση της Κίνας στη δεύτερη θέση των ισχυρότερων χωρών παγκοσμίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως επαγγελματίας η γυναίκα ,έκανε την χειρονομία της τόσο φυσικά ,ούτε μια λέξη δεν έχασε από το κείμενο...αυτό θα πει παρουσιάστρια ,όχι όπως οι δίκες μας αλλάζουν 10 χρώματα αν γίνει κάτι ξαφνικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάς ότι οι Ρωσίδες δεν έχουνε ταμπού...γι αυτό και είναι τόσο άνετες γενικότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News