Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τότεναμ- ΠΑΟΚ 1-2

Επική πρόκριση για τον "Δικέφαλο" μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Τα παλικάρια του Μπόλονι επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 των αλαζόνων Άγγλων, με γκολ των Σαλπιγγίδη (6') και Αθανασιάδη (13'). Ο ΠΑΟΚ έπαιζε από το 37' με δέκα παίκτες λόγω άδικης αποβολής του Σταφυλίδη. Τρελό πάρτι από χιλιάδες τρελαμένους "ασπρόμαυρους" οπαδούς εντός και εκτός γηπέδου (VIDEOS)


1' Ο αγώνας αρχίζει

6' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ, 0-1. Ο Φωτάκης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα και ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για το "Δικέφαλο"



* Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κερδίσει τη "μάχη" της κερκίδας και μετά την επίτευξη του γκολ ακούγονται μόνο αυτοί στο "παγωμένο" μετά το γκολ του Σαλπιγγίδη "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"

10' Καλή επιθετική ενέργεια των παικτών του ΠΑΟΚ, όμως, το γύρισμα του Έτο δεν είναι το ιδανικό

14' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ Εκπληκτική πάσα του Γκαρσία στον Γεωργιάδη, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Αθανασιάδης με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ




37' Πέναλτι για την Τότεναμ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντεφό παίρνει την πρώτη κεφαλιά, αποκρούει στη γραμμή ο Σταφυλίδης, στη συνέχεια γίνεται το πλασέ η μπάλα χτυπάει στο σώμα και στο κολλημένο στο σώμα χέρι του Σταφυλίδη, ο διαιτητής δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ

38' ΓΚΟΛ για την Τότεναμ, μειώνει το σκορ σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μόντριτς





46' Άρχισε το δεύτερο μέρος

*Χωρίς αλλαγές ξεκινάει ο ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την αποβολή του Σταφυλίδη

46' Η Τότεναμ σκοράρει, αλλά σωστά ακυρώνεται ως οφσ'αιντ το τέρμα του Μπασόνγκ

77' Ο Κοντρέρας σώζει για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή το σουτ του Φαλκέ. Στη συνέχεια της φάσης ο Ντεφό πετυχαίνει το γκολ, όμως, ο διαιτητής του αγώνα με χαρακτηριστική καθυστέρηση σφυρίζει το φάουλ που έγινε πάνω στον Χιλιανό μετά την απόκρουση.

90' Πέντε λεπτά των καθυστερήσεων

Τέλοοοοοοοςςςς...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γκόμες, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Ρόουζ (63' Μπέιλ), Λένον, Μόντριτς, Ντεφό, Λίβερμορ, Κέιν (72' Φαλκέ), Πίεναρ (67' Γουόλκερ)

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81' Τσιρίλο), Έτο, Γκαρσία, Λάζαρ (84' Αρίας), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (62' Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News