Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Άρης Πρ. Ηλία - Αλμωπός 1 - 2

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Αλμωπός πέρασε από τον Προφήτη, επικρατώντας του τοπικού Άρη με 1-2 και ανέβασε τη διαφορά από τον δεύτερο πλέον Μυλότοπο στους τέσσερεις βαθμούς.

Οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά μπήκαν ψυχωμένα στον αγώνα και με σαφώς επιθετικές διαθέσεις αλλά η ομάδα του Προφήτη ήταν αυτή που σε μια αντεπίθεση ευτύχισε να ανοίξει το σκορ, με πλασέ του Δημητριάδη στο 5ο λεπτό.

Παρά την αρνητική εξέλιξη του παιχνιδιού ο Αλμωπός συνέχισε να πιέζει ψηλά και δημιούργησε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 27ο λεπτό με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσαουσίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από γέμισμα του Μανίση με το κεφάλι.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε ο γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να προηγηθεί κάποια στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλμωπού έδειξε πως δεν της αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας και κερδίζοντας πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου κατάφερε να έχει την κατοχή της μπάλας.

Το ματς κρίθηκε...

...με ένα άπιαστο σουτ του Κανωτίδη αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Προφήτη, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του τερματοφύλακα να αποκρούσει.

Από κει και πέρα ο προπονητής του Αλμωπού, Βασίλης Σαμαράς, διαχειρίστηκε άριστα την κούραση των παικτών που αναγκαστικά προήλθε από το φρενήρη ρυθμό του παιχνιδιού, φρεσκάροντας την κατάλληλη στιγμή τις γραμμές της ομάδας που το είχαν ανάγκη.

Έτσι, ο Αλμωπός κράτησε το 1-2 μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Το φιλμ του αγώνα:

4' γύρισμα του Ν. Παπαδόπουλου από πλάγια και μέσα στη μεγάλη περιοχή, βρήκε μόνο του τον Τσαουσίδη ο οποίος από κοντά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Προφήτη.

5' Γκολ 1-0 για τον Προφήτη με πλασέ του Δημητριάδη από κοντά.

9' ο Κανωτίδης επιτέθηκε κατά μέτωπο και βρέθηκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Προφήτη που εξουδετέρωσε το πλασέ του παίκτη του Αλμωπού.

18' ο Ν. Παπαδόπουλος βρήκε μόνο του τον Τσόλκα στο ύψος του πέναλτι που πλάσαρε ψύχραιμα, με την μπάλα να περνά άουτ, σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

21' τετ α τετ για τον Προφήτη, αναγκάζοντας τον Χρήστου να κάνει έξοδο και να κλείσει το πεδίο του επιθετικού του Προφήτη, ο οποίος πλάσαρε ψηλά άουτ.

27' ΓΚΟΛ 1-1 για τον Αλμωπό, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσαουσίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από γέμισμα του Μανίση με το κεφάλι.

32' σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για τον Προφήτη, με τον Χρήστου να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

73' ΓΚΟΛ 1-2 για τον Αλμωπό, με άπιαστο σουτ του Κανωτίδη αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Προφήτη, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του τερματοφύλακα να αποκρούσει.

78' σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για τον Προφήτη, με τον Χρήστου να διώχνειμε υπερπροσπάθεια.

90+ καλά εκτελεσμένο κόρνερ για τον Προφήτη, η μπάλα πέρασε μπροστά απ' όλους τους προωθημένους παίκτες των γηπεδούχων και κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Παπαντωνίου, Βοηθοί: Σίπκας Ι., Σίπκας Σ..

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης, Δεμίρης, Πανταζής (68' Μιχαηλίδης), Κανωτίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι. (66' Θωμάς Ε.), Τσιμτσιρίδης, Τσόλκας, Τσαουσίδης (83' Σαββίδης).

---
almopos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News