Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Νέος Μυλότοπος - Εδεσσαικός 2 - 1

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος απέναντι στον Εδεσσαικό πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχουςνα δείχνουν πιο έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό ματς και να αναγκάζουν τον Πασχαλίδη να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση μόλις στο 3'.

Ο Μυλότοπος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με τον Εδεσσαικό να ζητάει πέναλτι σε πέσιμο του Λαφαζανίδη με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει «θέατρο»και πολύ σωστά ο διαιτητής Μιχαηλίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 39'μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καραμεταξάς σηκώθηκε στην καρδιά της άμυνας του Εδεσσαικού και ανενόχλητος έκανε την κεφαλιά γράφοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο ημίχρονο πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια ήρθαν στα χέρια ο...

...Λαφαζανίδης με τον Φάβα με τους ψυχραιμότερους να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Ν. Μυλότοπος διπλασίασε τα τέρματα του στο 59' με τον νεαρό Πετγαζλή μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό που τον έφερε σε θέση τετ α τετ.

Ο Εδεσσαικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 63' με δυνατό σουτ του Λαφαζανίδη μέσα από την περιοχή μετά από κεφαλιά πάσα του Γκόγκου.Αυτή ήταν και η μοναδική φάση που πραγματοποίησε η ομάδα της Έδεσσας σε όλο τοπαιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν παρέδωσαν τα όπλα και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 80' με τον Γεωργίου να αποσοβεί το γκολ πάνω στην γραμμή.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Μυλοτόπου να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία νίκη προσπερνώντας μάλιστα στην βαθμολογία τον Εδεσσαικό.

Η διαιτησία δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα με τους Μιχαηλίδη, Παναγιωτίδη και Γεωργίου να είναι άριστοι στα καθήκοντά τους.

Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ: ΠΑΠΟΥΡΤΖΗΣ, ΣΙΜΟΣ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ(82' ΟΦΙΔΗΣ), ΝΑΤΣΗΣ, ΣΑΒΒΑΚΗΣ, ΠΕΤΓΑΖΛΗΣ(88' ΜΑΜΗΣ), ΦΑΒΑΣ,ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ, ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ(80' ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ), ΡΙΤΕ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΗΣ, ΚΑΠΑΓΙΑΡΟΓΛΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΟΤΑΡΗΣ, ΤΣΟΠΤΣΗΣ, ΤΣΑΤΣΕ(56' ΓΚΟΓΚΟΣ), ΤΣΟΡΜΠΑΣ Ε., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(78'ΛΟΥΣΗΣ), ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News