Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ευρωπός Φούστανης - Αναγέννηση Δωροθέας 2 - 4

Η Αναγέννηση Δωροθέας πέτυχε τη νίκη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Αναγέννηση Δωροθέας που αν και καρδιοχτύπησε, επικράτησε τελικά με 2-4.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Καραγιαννίδη υποτίμησαν τους ουραγούς της βαθμολογίας και χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση βρέθηκαν να προηγούνται με τον πρώτο τους σκόρερ Δημήτρη Ζαχαράκη με σούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ύστερα από σέντρα του Κώστα Μασλάρη...

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι χάσανε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται...και έτσι επικράτησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει όταν δεν σκοράρεις η μπάλα σε τιμωρεί...

Οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση πιάσανε στον ύπνο την άμυνα της Αναγέννησης και με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτυ από τον Μαυρίδη πέτυχαν το 1-1 ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης ανακτήσανε τα ηνία του αγώνα και ξανά πήρανε προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Κώστα Μασλάρη στέλνοντας την μπάλα στο ''γάμα'' της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παρλάκογλου.

Η ομάδα της Αναγέννησης φαίνεται πως...

...δεν πήρε το μαθημά της και μετά από ένα λάθος στην άμυνα δέχτηκε το 2-2 με τον Παρούτογλου.

Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και έτσι μετά από ατομική ενέργεια του Δερμετζόγλου οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 2-3.

Ο αγώνας στο τέλος απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να κρατάνε με ''νύχια και με δόντια'' το αποτέλεσμα της νίκης.

Στο 90' της αναμέτρησης ο Παλαμίδας πέτυχε το 2-4 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ευρωπός Φούστανης:
Παρλάκογλου, Αραβόγλου, Παπαδόπουλος Χ., Αντωνιάδης, Γαρατίδης, Νίκου, Μαυρίδης, Σιδηρόπουλος, Παρούτογλου, Παπαδόπουλος Γ., Κοβάτσης (Παπαδόπουλος Δ. 45')

Αναγέννηση Δωροθέας:
Νούσης, Γκιώσης (Μπουλγούρης Γ. 82'), Μασλάρης, Κώτσου, Κύρκος, Παρτσανάκης, Παλαμίδας Π., Μίντσης, Χαλιλάι, Δερμετζόγλου, Ζαχαράκης

Αρχηγοί
Φούστανη: Αραβόγλου
Δωροθέα: Νούσης

Διαιτητές
Δέλλιος - Μιχάλογλου - Μακρίδης

---
Τα Νέα της Δωροθέας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News