Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος πληρωνει 20.000 ευρω στην Paris Hilton για ενα βραδυ στη Σαντορινη;

Η οικονομική κρίση υπάρχει, αλλά όταν ένας επιχειρηματίας θέλει να τονώσει το μαγαζί του και μάλιστα σε ένα νησί που είναι μέσα στους πέντε καλύτερους προορισμούς του πλανήτη, όλα αλλάζουν

Η Paris Hilton... ακόμη το σκέφτεται όμως.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το κορίτσι της γνωστής οικογένειας μέσω του μάνατζερ της δέχτηκε
ένα mail που την προσκαλεί...

...ένα από τα μεγαλύτερα club του νησιού να κάνει μια και μοναδική εμφάνιση μιας ώρας και να λάβει το εξωπραγματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Αυτό που επιθυμεί η επιχείρηση είναι να δοθεί άδεια να γίνει διαφήμιση σε όλο το νησί αλλά και στις Κυκλάδες ότι θα δουν από κοντά την ξανθιά καλλονή -λέμε τώρα- και θα ανέβει πάνω στα deck να δώσει έναν χαιρετισμό.

Το ποσό ασφαλώς δεν είναι κακό και αυτό που μαθαίνουμε μέσα από την διαπραγμάτευση που υπήρχε μεταξύ του επιτελείου της χρυσής κληρονόμου και της επιχείρησης είναι ότι θα υπάρξει απάντηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου μιας και την θέλουν την Paris το Πάσχα.

Το αν θα δεχτεί ή όχι είναι καθαρά προσωπική της επιλογή. Η καλύτερη σουίτα την περιμένει και αυτό που αναμένουμε είναι να δούμε και από κοντά το κορίτσι που διχάζει στο εξωτερικό με αυτά που κάνει απλά για να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων για να φουσκώνει απλά τους λογαριασμούς της στις τράπεζες.


---
Πηγή: arpaktiko.org
 

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News