Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ε. Βενιζέλος: "Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα το 2012"

"Νιώθω εξουθενωμένος όχι απλά καταβεβλημένος. Έχω αναλάβει από τα μέσα Ιουνίου την ευθύνη αυτής της θέσης γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσω"

Την ελπίδα ότι το PSI θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2012 εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον Τσαρλς Νταλάρα.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι ο προϋπολογισμός του 2012 είναι πολύ δύσκολος. “Η εκτέλεση του συνέπεσε δυστυχώς με μία φάση μεγάλης πολιτικής αβεβαιότητας - Όχι μόνο ελληνική, αλλά πανευρωπαϊκή” πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι τόσο το πρόγραμμα όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξασφαλίσούν τη στήριξη των ελληνικών τραπεζών.

Βασικός στόχος είπε ο κ.Βενιζέλος είναι...

...να κάνουμε όσα προβλέπει η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και αυτός ο στόχος είναι ζωτικός.

Είπε ακόμη ότι: “Με τους εκπροσώπους της Τρόικας θα εξετάσουμε το μέγεθος και τον τρόπο της βοήθειας που αναμένεται να λάβουμε τον Γενάρη. Θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το νέο πρόγραμμα - Τον Γενάρη θα λάβουμε 89 δισ. ευρώ”

“Αν εφαρμόσουμε τα όσα έχουμε ανακοινώσει τότε δεν θα χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα” είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όμως δεν απέκλεισε ότι θα χρειαστούν κι άλλα μέτρα!

“Νιώθω εξουθενωμένος όχι απλά καταβεβλημένος. Έχω αναλάβει από τα μέσα Ιουνίου την ευθύνη αυτής της θέσης γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσω” απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι τον βλέπει καταβεβλημένο.

Ο Ε.Βενιζέλος έκανε έκκληση σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να συστρατευθούν με την κυβέρνηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News