Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αριδαία: Σύλληψη 27χρονης για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση

Συνελήφθη 27χρονη αλλοδαπή, ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ, για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση

Η 27χρονη, μαζί με το σύζυγο της, εξανάγκαζαν 20χρονη αλλοδαπή να εκδίδεται, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος.

Συνελήφθη χθες (29-12-2011) το μεσημέρι, στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, μία υπήκοος Βουλγαρίας 27 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει, για τα ίδια αδικήματα και τον 31χρονο ομοεθνή σύζυγο της, ο οποίος αναζητείται.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη ιδιοκτήτρια καφέ μπαρ μαζί με τον σύζυγό της κανόνιζαν τα ερωτικά ραντεβού 20χρονης υπηκόου Βουλγαρίας με σκοπό το κέρδος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα...
η συλληφθείσα και ο σύζυγός της προσκάλεσαν την 20χρονη από την Βουλγαρία και αφού της αφαίρεσαν το δελτίο ταυτότητάς της, την παρακρατούσαν παράνομα, ενώ ασκώντας της βία την υποχρέωναν να συνευρεθεί ερωτικά με πελάτες του καταστήματος.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία της 27χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το δελτίο ταυτότητας της 20χρονης, το οποίο και της αποδόθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

5 σχόλια:

  1. Μεχρι και ανηλικες εκδεδιδε περσυ αλλα ολοι κοιμοντουσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πορνη που εκαμνε βιζιτες, τοξερε ολη η περιοχη,αφηνε τα παιδια εξω απο το σπιτι και αυτη ειχε επισκεψεις.Ο γυφτοβουλγαρος ο αντρας τις κυκλοφορουσε μηνες χωρις πινακιδες και δεν τον ενοχλουσε κανεις.Καποτε σιγουρα ειχε και μια ανηλικη 13 χρονων που πασσαρε στον κοσμο.Ευτηχως μετα 3 χρονια καποιοι ξυπνησαν και τουσ επιασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΜΗΣΕ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΕΣ, ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ.ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ηρθε στην Ελλαδα εμενε απεναντι μου, την ημερα ειχε σιγουρα 10 επισκεψεις, απο το σπιτι εβγενε μια μποχα ολοι ηταν μεσα στην βρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην περιμένετε ενταλματα και γραφειοκρατιες.Έλεγχος σε όλους τους μεταναστες άμεσα.το περίπτερο στην εκκλησία ποιός το δουλεύει? έλεγχος έγινε εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News