Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ζημία 2,8 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όλο το παρασκήνιο

Ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη χρήση από 1 Ιουλίου 2010 ως 30 Ιουνίου 2011 δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «SportDay» και προκύπτει ζημία 2,8 εκ. ευρώ, αυξημένη κατά 531.000 ευρώ περίπου από την προηγούμενη χρήση.

Πιο συγκεκριμένα η ζημία της τελευταίας χρήσης είναι 2.837.057,09 ευρώ, ενώ στην προηγούμενη ήταν 2.306.029,78.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι τα έξοδα για το αγωνιστικό τμήμα αυξήθηκαν κατά...

...2,5 εκ. ευρώ περίπου από 18.966.712,85 εκ. σε 21.533.415,81, ποσό που ενδεχομένως να εξηγεί και τη διαφορά στη ζημία που σημείωσε η ΠΑΕ στις δύο τελευταίες της χρήσεις.

Σε μία από τις παρατηρήσεις του ο ορκωτός λογιστής, που υπογράφει τον ισολογισμό, ο Χρήστος Παπαδημητρίου, αναφέρει ότι: «Οι ανωτέρω αναφερόμενες επιφυλάξεις, υποδηλώνουν την ύπαρξη σημαντικών αδυναμιών στο σύστημα εσωτερικού ελέγχου, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν δεόντως από τη διοίκηση της ΠΑΟΚ ΠΑΕ, προκειμένου να μην αποτελούν στο μέλλον παράγοντες κινδύνου για ενδεχόμενη απάτη σε βάρος της εταιρείας».

Ουσιαστικά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την τρέχουσα αλλά και τις μελλοντικές χρήσεις.


---
Πηγή: paokmania
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News