Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αλμωπός - Καλή 3 - 0

Ο Αλμωπός παίζοντας πειθαρχημένα και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας κατέβαλε την αντίσταση της Καλής, προσφέροντας μάλιστα και αρκετό θέαμα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο
 
Οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από την καλά οργανωμένη άμυνα της Καλής, είχαν να αντιμετωπίσουν και την αντίσταση του αέρα που δυσκόλευε τις κινήσεις τους στο γήπεδο.
 
Παρόλα αυτά όμως είχαν υπομονή και αντιμετώπισαν με ψυχραιμία τις ιδιαίτερες συνθήκες του παιχνιδιού, κυκλοφορώντας χωρίς λάθη την μπάλα στο χώρο του κέντρου προσπάθησαν ορθόδοξα να διασπάσουν την πολυπληθή άμυνα της αντίπαλης ομάδας.
 
Το καλό παιχνίδι των παικτών του Αλμωπού καρποφόρησε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 42ο λεπτό ο Γιάννης Κανωτίδης βρήκε κάθετα τον Τσόλκα που με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα της Καλής και έκανε το 1-0.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο το ρυθμό του παιχνιδιού, βρήκαν περισσότερους χώρους καθώς η ομάδα της Καλής ανέβηκε λίγο ψηλότερα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν τον αγώνα από νωρίς.
 
Η είσοδος του Τσαουσίδη στο παιχνίδι...
...έκανε την ομάδα του Αλμωπού πιο επιθετική και οι όμορφοι συνδιασμοί του με τους Τσόλκα, Κανωτίδη και Παπαδόπουλο πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
 
Το δεύτερο γκολ για τον Αλμωπό ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος βρήκε τον Τσαουσίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή που με υπέροχη κίνηση προς τα πλάγια απέφυγε τους αμυντικούς της Καλής και πλάσαρε παραδειγματικά για να κάνει το 2-0.
 
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή με κοντινό σουτ του Τσόλκα, έπειτα από όμορφη εναλλαγή της μπάλας με τον Ν. Παπαδόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα:

23' o Κανωτίδης βρήκε κάθετα τον Ν. Παπαδόπουλο μέσα στη μεγάλη περιοχή που πάσαρε παράλληλα στον Τσόλκα ο οποίος περίμενε σε κενή εστία αλλά οι αμυντικοί της Καλής πρόλαβαν πριν να καταλήξει η μπάλα σ' αυτόν και έδιωξαν σε κόρνερ.

35' διαγώνιο σουτ του Ν. Παπαδόπουλου πλάγια μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

38' ο Ν. Παπαδόπουλος βρήκε τον Κανωτίδη που σε κενή εστία σκόραρε αλλά προερχόμενος από θέση οφ σάιντ.

42' ΓΚΟΛ 1-0 για τον Αλμωπό με τον Τσόλκα που με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα της Καλής, έπειτα από κάθετη πάσα του Κανωτίδη.

58' ο Κανωτίδης πεισματικά κερδίζει όλες τις κόντρες έξω από τη μεγάλη περιοχή της Καλής και σεντράρει με ακρίβεια για το κεφάλι του Τσόλκα, την κεφαλιά του οποίου εξουδετερώνει ο πορτιέρο της Καλής πριν καταλήξει στο δεξί του παραθυράκι.

64' εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Τσαουσίδη και Κανωτίδη, με το σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ.

75' ΓΚΟΛ 2-0 για τον Αλμωπό με τον Τσαουσίδη που με υπέροχη κίνηση προς τα πλάγια μέσα στη μεγάλη περιοχή απέφυγε τους αμυντικούς της Καλής και πλάσαρε παραδειγματικά τον τερματοφύλακα.

79' σέντρα από πλάγια του Ν. Παπαδόπουλου στην απέναντι μεριά, κοντινό σουτ του Γ. Θωμά πάνω στην κίνηση με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

82' δυνατό σουτ του Κανωτίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Καλής έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

87' ΓΚΟΛ 3-0 για τον Αλμωπό με κοντινό σουτ του Τσόλκα, έπειτα από όμορφη εναλλαγή της μπάλας με τον Ν. Παπαδόπουλο.

90+ τετ α τετ του Τσόλκα, το πλασέ του οποίου εξουδετερώνει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Τομίδης, Βοηθοί: Δημόπουλος, Κουπαράνη.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης, Δεμίρης, Μιχαηλίδης (63' Θωμάς Γ.), Πανταζής, Κανωτίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι. (54' Σαββίδης), Τσιμτσιρίδης (51' Τσαουσίδης), Τσόλκας.

---
Πηγή: almopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News