Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αλμωπός β' - Νεοχώρι 3 - 3

Ισοπαλία για τις δύο ομάδες

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν για άλλη μια φορά οι νεαροί παίκτες του Αλμωπού β΄την Κυριακή (11/12, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, υποκύπτοντας στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Γιώργου Τσιμτσιρίδη που αγωνίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για πρώτη φορά φέτος και μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Ελευθεριάδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από όμορφη εναλλαγή της μπάλας με τον Ορτζάνη.

Το Νεοχώρι ισοφάρισε γρήγορα με κεφαλιά του Τσολερίδη από κοντά, αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αλμωπός β' πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με κοντινό πλασέ του Κουκλίδη, μετά από ασσίστ του Ελευθεριάδη, κάνοντας το...

...2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 55' το Νεοχώρι ισοφάρισε εκ νέου με κεφαλιά του Ιγνατίδη, χωρίς να κρατήσει για πολύ την ισοπαλία, αφού ο Ελευθεριάδης στο 62' έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αλμωπού β'.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε και πάλι με κεφαλιά του Ιγνατίδη στο 75ο λεπτό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News