Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ στη Μεσσηνία: Σκότωσαν τον πατέρα και μαχαίρωσαν τον 3χρονο γιο του!

Η απόλυτη φρίκη αποκαλύφθηκε μέσα σε ένα μισοβυθισμένο αυτοκίνητο που είχε πέσει σε αρδευτικό κανάλι στην Μεσσηνία.

Μέσα βρέθηκαν νεκροί ο 35χρονος Αλβανός οδηγός με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, αλλά και ο μόλις τριών χρόνων γιος του με βαθύ τραύμα από αιχμηρό όργανο στον λαιμό!

Η μαύρη Μερσεντές βρέθηκε από έναν περαστικό να επιπλέει με αναμμένα φώτα στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου στο χωριό Πλατύ, κοντά στην Πιπερίτσα προς το φράγμα του Άρι. Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα. Όταν, όμως, οι πυροσβέστες ανέσυραν το αυτοκίνητο και βρέθηκαν μέσα τα πτώματα πατέρα και γιου, αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα.

Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού εγκλήματος, κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν την εκδοχή του...

...ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των δολοφόνων και του 35χρονου πατέρα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή όπου περιστασιακά συμμετείχε ως αναβάτης σε ιπποδρομίες. Ο άτυχος άνδρας είχε άλλο ένα αγοράκι 11 χρόνων που μένει με την μητέρα του και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν είχε σταθερή εργασία και γι’ αυτό μετακινούνταν συχνά σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.

---
Πηγή: protothema
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News