Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η νέα ομάδα των «5» και ο... Χατζηδάκης

Η εσωστρέφεια στην ΝΔ καλά κρατεί ενώ οι δηλώσεις κορυφαίων στελεχών δίνουν και παίρνουν

Ο Κ. Χατζηδάκης παραδέχθηκε ότι γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο – χωρίς να μετέχει ο ίδιος σε αυτές – για την δημιουργία νέου κόμματος, ένα θέμα που είχε φέρει στην δημοσιότητα και ήταν το πρωτοσέλιδο της Realnews την προηγούμενη Κυριακή.

«Στην κρίση του πολιτικού συστήματος, είναι λογικό να γίνονται συζητήσεις που δεν αφορούν μόνο το Κέντρο, αλλά και τα άκρα. Υπάρχει μια γενικότερη πολιτική αναστάτωση. Η δημιουργία όμως νέων κομμάτων και ιδιαίτερα μεγάλων κομμάτων που θα αλλάξουν το σκηνικό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και από εκεί και πέρα, όσον αφορά εμένα, είμαι στέλεχος της Ν.Δ. με μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα» δήλωσε ο τομεάρχης ανάπτυξης στον Βήμα Fm.

Την ίδια ώρα δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα που αποτελείται...

...και αυτή από 5 «γαλάζιους» βουλευτές. Προέρχονται από τον χώρο της λεγόμενης «Λαϊκής δεξιάς» και βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

Κ. Μαρκόπουλος, Κ. Τζαβάρας, Κ. Γκιουλέκας, Ε. Βόζενμπεργκ και Μ. Κόλια – Τσαρουχά μετέχουν στην νέα κίνηση η οποία θα παίξει τον ρόλο του «αντίβαρου» απέναντι στην ομάδα των λεγόμενων «μετριοπαθών» του κόμματος.

Ωστόσο η καταψήφιση του προϋπολογισμού από τον ανεξάρτητο βουλευτή Π. Καμένο αναζωπύρωσε τις γκρίνιες και τα παράπονα στην ορισμένων συναδέλφων του, οι οποίοι ζητούν την διαγραφή του και από το κόμμα της ΝΔ.

---
Πηγή: real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News