Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αποκαθίστανται 6 χωματερές στην Π.Ε. Πέλλας

Χρηματοδότηση και άλλων έργων

Τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης έξι χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας, αποφάσισε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από σχετικό αίτημα.

Η πρόταση, προϋπολογισμού 2.858.993 ευρώ, αφορά τους ΧΑΔΑ που βρίσκονται στις θέσεις Αμπέλια Πέλλας, Καπινάκια Δροσερού, Μπαΐρια Μυλοτόπου, ΚΒ2 Κρύας Βρύσης, Μαντρί Γαϊτάνι Άνυδρου και Παλαιοχώρι Περαίας. Με τη συγκεκριμένη πράξη θα εκπονηθεί μελέτη αποκατάστασης και θα υλοποιηθεί η αποκατάσταση των έξι ΧΑΔΑ.

Χρηματοδότηση άλλων έργων

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι...

...χρηματοδοτούνται ένα έργο κατασκευής στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης στο Κιλκίς, δύο έργα υδροδότησης στη Νέα Τρίγλια και την Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής καθώς και ένα έργο που αφορά την ολοκλήρωση μελετών βελτίωσης της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.



---
Πηγή: aftodioikisi.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News