Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ARIDAIA CITY: Το νέο "χτύπημα" των Ερωτεχνών Αλμωπίας για καλό σκοπό

Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Οι «Ερωτέχνες» Αλμωπίας ετοιμάζονται για το νέο τους χτύπημα.

Η θεατρική ομάδα που «μάγεψε» ολόκληρη την Αλμωπία με την υπέροχη παρουσία της, επιστρέφει και μάλιστα για έναν πολύ καλό σκοπό. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η κωμωδία – έκπληξη της χρονιάς θα ανέβει και πάλι στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας στις...

...13, 14 και 15 Ιανουαρίου 2012. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι η Αλμωπία έχει τη δύναμη να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη.
 

6 σχόλια:

  1. Μπραβο σας παιδια για το θαυμασιο εργο που επιτελειται σαν συλογος αλλα και σαν ανθρωποι ο καθενα σας.ειναι πραγματη συγκινητικο και αξιεπαινο το εργο σας.Συγχαριτηρια και παντα επιτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελλα γουσταρουμε και περιμενουμε, μπραβο σας παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta eisithria propolounte sta katasthmata
    MULTIMEDIA Sarnas Ioannis
    KOYPEPE Iordanis Tsimenteridhs
    KOMMOTHRIO Elenhs Palatsidoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου8 Ιανουαρίου 2012 στις 3:44 μ.μ.

    "ΘΕΑΤΡΙΚΗ..ΔΙΕΞΟΔΟΣ".- Οι Απολαυστικοί κι Εντυπωσιακοί..."ΕΡΩΤΕΧΝΕΣ"... συνεχίζουν ακάθεκτοι στίς 13..14..καί..15 Ιανουαρίου τήν επιτυχημένη τους παράσταση "ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ", Μαγεύοντας το θεατρόφιλο κοινό της ΑΛΜΩΠΙΑΣ.- Έτσι δίνεται η ευκαιρία σ' εκείνους που γιά διαφόρους λόγους απείχαν, να "Ηλεκτριστούν κυριολεκτικά" από τούς Εκτελεστές, καί τήν Ξεκαρδιστική υπόθεση τήν οποία ενσαρκώνουν Άριστα..!!- Δέν πρέπει επομένως να λείψει κανείς απ' το ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ούτως ώστε να γεμίσουμε τις "μπαταρίες με γέλιο" για ν' αντέξουμε στά δύσκολα καί δυσκολότερα πού ακούγεται ότι θ' ακολουθήσουν..!!- Τα "σημεία των καιρών" κατά κοινή ομολογία είναι αποκαρδιωτικά μπορούμε λοιπόν ν' αυξήσουμε τήν αισιοδοξία μας καί να βρούμε ΔΙΕΞΟΔΟ στήν συγκεκριμένη θεατρική Παράσταση στό ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ..!!- Αξίζει να τονισθεί με ιδιαίτερη έμφαση ότι πραγματοποιείται γιά ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ κι'αυτός είναι ένας επί πλέον λόγος πού πρέπει ολοι οι Καρατζοβίτες να δώσουμε το ΒΡΟΝΤΕΡΟ μας ΠΑΡΩΝ..!!..."Γεωργός-Πεζογράφος-Ποιητής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News