Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η Π. Φουντουκίδου στο Aridaia News - "Δεν έχω καταθέσει αγωγή για αναδρομικά"

Δείτε τι απάντησε αποκλειστικά στο Aridaia News η Παρθένα Φουντουκίδου

Με αποκλειστική της δήλωση στο Aridaia News, η Παρθένα Φουντουκίδου δίνει τη δική της απάντηση σχετικά με τα αναδρομικά που διεκδικούν πολλοί πρώην Βουλευτές.

Η πρώην Βουλευτής Ν. Πέλλας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καταθέσει ποτέ αγωγή για αναδρομικά.

Η ένστασή της κ. Φουντουκίδου αφορά, όπως μας ενημέρωσε...

...στην αναγνώριση χρόνου συνταξιοδότησης, δηλαδή τον χρόνο που δικαιούται.
 

6 σχόλια:

  1. Αυτα που ξερατε αλλου,ΕΓΓΡΑΦΗ παρετηση για τα αναδρομικα τωρα για να σας πιστεψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεν εχει καταθεση αγωγη,ας βγει και επισημα απο την λιστα το ονομα της.Δεν αρκει μονο προφορικα να το δηλωσης,πρεπει και στην πραξη.Τοτε ας βγει και ας το φωναξει ΔΥΝΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. terma oi m@l@kies! na steilei epishmh epistolh paraithshs apo ka8e kinhsh diekdikhshs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. endiafersou ligo gia tous neous agrotes tou 2006 pou den exoun parei th 2 dosh akoma kai ase ta anadromika sou,an se endiaferoun oi agrotes tou nomou sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει ν'αλλάζουμε συχνά τους πολιτικούς και τις πάνες...για τούς ιδιους λόγους

    George Bernard Shaw
    ιρλανδός συγγραφέας

    Α.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αμφέβαλα ποτέ ότι, η Πόπη είναι "καθαρή" και τώρα το αποδεικνύει και πάλι. Το αδίκησαν το κορίτσι μας, μία σύνταξη θέλει να πάρει και πέσανε να τη φάνε. Από το 1989 (22 χρόνια - 8 εκλογικές αναμετρήσεις)και έχουν το θράσος κάποιοι να την αμφισβητούν. Η Πόπη, ο Ιορδάνης, ο Γιωργάρας και να μην ξεχνιόμαστε και ο Αστέριος αποτελούν σταθερές αξίες, χωρίς αυτούς τι θα απογίνουμε; πώς θα ζήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News