Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς νερό οι Πρόμαχοι - Τι δήλωσε ο Β. Κανονίδης στο Aridaia News

Β. Κανονίδης:
"Για όλα όσα περνά ο Δήμος ευθύνονται οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές"

Χωρίς νερό έμειναν σήμερα οι Προμάχοι Αλμωπίας. Η ΔΕΗ για άλλη μία φορά έκοψε την παροχή νερού, λόγω των υπέρογκων χρεών της ΔΕΥΑ και του Δήμου Αλμωπίας.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Βασίλη Κανονίδη ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με τη ΔΕΗ για να συνδέσει και πάλι την παροχή και πως πολύ σύντομα θα επανέλθει το νερό. Ωστόσο, ανέφερε ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς υπάρχουν πολλοί ανεξόφλητοι λογαριασμοί. 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ τόνισε επίσης ότι...

...για όλα όσα περνά ο Δήμος ευθύνονται οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι αυτή την ώρα η παροχή νερού στους Προμάχους δεν έχει επανασυνδεθεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μένουν χωρίς νερό. 

9 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΟΙΤΕΡΟΙ.
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ. 1500 € ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΖΑΜΠΑ. ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλα κυριε αντιδημαρχε η μπαλα παιρνει και αυτους που τους εχουν πληρωσει...η μηπως στην αριδαια ειναι ολοι πληρωμενοι?..αλλα εκει μενουν οι αρχοντες.πως θα κανουν το μπανιο τους και το φαγητο τους??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!!! Η αντιδήμαρχος που τρέχει από πανηγύρι σε πανηγύρι θα φέρει νερό από την Όρμα! Απευθείας σύνδεση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ.ΠΑΣΟΗ ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΩΜΑΧΙΩΤΕΣ?ΚΟΡΑΚΙΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .Ευαγγελος Δημ. Μπεγλοπουλος" Γεωργος- Πεζογραφος-Ποιητης"13 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:44 μ.μ.

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΟΥΤΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.!-ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΙ ΑΝ Η Δ.Ε.Η. ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΑΣ ΜΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.!- ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΓΑΖΙ, ΠΟΥ ΡΟΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΦΘΑΣΕΙ.!- ΨΑΧΝΟΥΝ ,ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ.!-ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΜΑ "ΠΕΦΤΕΙ" ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.- ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.- ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΑΔΕΙΑ, ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑΔΙΑ.!-ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΧΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ' ΧΕΤΕ ΑΞΙΑ...!!- ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ "ΟΡΙΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΒΡΕΙΤΕ "ΑΛΛΗ" ΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι "ευσυνείδητοι" Προμαχιώτες να ζητήσουν από τους "ασυνείδητους" συγχωριανούς τους να πληρώσουν και να εξοφλήσουν αυτά που χρόόόόόνια χρωστάνε και όλα θα δουλέψουν ρολόι... και για να είμαστε δίκαιοι, αυτό πρέπει να γίνει σε όλα τα χωριά, αλλά και στην Αριδαία... σε κάθε περίπτωση μαζί με τα "ξερά" καίγονται τα "χλωρά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΙΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ .ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΡΟ . ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. na plirosoyn ti re 10:14 i promaxiotes to nero poy erxete to perisotero apo fysikes piges?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oi προμαχιώτες πίνουν νερο απο κεντρικό δίκτυο με σωληνώσεις αμυάντου.Για όσους δεν το γνωρίζουν.Ποια άλλα χωρια τις Αλμωπίας εχουν τέτοιο δικτυο?ΚΑΝΕΙΣ.
    Όταν αλαγχθει το δίκτυο,και βγεί ενα λογικό ποσό για κάθε νοικοκυριό,τότε όλοι οι κάτοικοι θα πληρώνουν τον λογαριασμό τους κανονικα,γιατι η μπαλα χαθηκε οταν ο πρωην δημαρχος αλλαξε το σύστημα πληρωμής.Μας κατηγορουν ως κακοπληρωτές.Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση,το γνωρίζουν όλοι οι καταστηματαρχες τις περιοχής.Πάντα όμως θα υπάρχουν και εξαιρεσεις.Ας φροντίση λοιπόν ο κος Κανονίδης,και ας αφησει τις απειλες με τις συνεχωμενες διακοπες του νερου,γιατι και εμείς θα κάνουμε κατι αγωγές,που θα το φυσάν και δεν θα κρυώνει.
    Και για τον φιλοζερζικό φιλο μας 8.55,σας καίει ακομα εεεεε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News