Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Μπάχαλο" η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας - Σκηνές απείρου κάλλους

Συγχαρητήρια για την εικόνα...

Η λέξη «σοβαρότητα» είναι απ’ ότι φαίνεται άγνωστη για τα περισσότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Μόνο έτσι εξηγείτε το γεγονός, ότι μετά το διάλειμμα της χθεσινής Συνεδρίασης του Δ.Σ. όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης αποχώρησαν μαζικά.

Άναυδος έμεινε ο Πρόεδρος όταν αντίκρισε τη μία από τις δύο πτέρυγες της αίθουσας άδεια. Ο κ. Νικολαίδης σχολίασε το γεγονός, λέγοντας πως δεν είναι σωστό κάποιοι να ενδιαφέρονται για τα προ ημερησίας διατάξεως θέματα και να αποχωρούν αμέσως μετά χωρίς να νοιάζονται για τις αποφάσεις που λαμβάνονται από το υπόλοιπο σώμα.

Η Συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά, καθώς υπήρξε νόμιμη απαρτία 16 ατόμων (από τα 26 που προσήλθαν στην αρχή).

Τέτοιες εικόνες είναι απαράδεκτες, καθώς από τις αποφάσεις που λαμβάνονται...

...κρίνεται το μέλλον του τόπου μας.
 

1 σχόλιο:

  1. Εάν όλοι της αντιπολίτευσης είναι Παόκια χαλάλι η αποχώρηση. Είπαμε, καλός ο δήμος, καλή η ενασχόληση με τα κοινά, αλλά ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη προέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News