Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η πρόταση ψηφίσματος στο Δ.Σ. Αλμωπίας για το χαράτσι της ΔΕΗ

Διαβάστε την πρόταση ψηφίσματος

Σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ και τη θέση της Δημοτικής Αρχής ερωτήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας από τον Χρήστο Χουρσόγλου κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ.

Ο κ. Πασός απάντησε πως η Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας είναι διατεθειμένη να παρέχει νομική κάλυψη σε όσους προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της ΔΕΗ. Στη Συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Νίκος Φτίκας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης μοίρασε πρόταση ψηφίσματος στους Δημοτικούς Συμβούλους και τους ζήτησε να εγκρίνουν την αποστολή του στους αρμόδιους της Αθήνας.

Το θέμα συζητήθηκε μόνο από την πλειοψηφία, καθώς η αντιπολίτευση (ακόμη και ο άνθρωπος που κατέθεσε την πρόταση) είχε αποχωρίσει μετά το διάλειμμα.

Κάποιοι το χαρακτήρισαν πρόχειρο, ενώ κάποιοι άλλοι τάχθηκαν υπέρ αυτού του ψηφίσματος.

Τελικά το θέμα παραπέμφθηκε στην επόμενη Συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα το ψήφισμα ανέφερε τα εξής:
 



1 σχόλιο:

  1. Ο ΚοςΦΤΙΚΑΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΡΑΠΤΩΣ.
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Κου ΠΑΣΟΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
    Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΑΣ Κε ΠΑΣΟΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News