Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σφοδρή επίθεση κατά του Δήμου Αλμωπίας με αφορμή δηλώσεις Αντιδημάρχου

Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που μας έστειλε ο Σταύρος Κοφτερός

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κατάσχεσης και οι τζάμπα μάγκες...

Διάβασα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο δηλώσεις αντιδημάρχου που έγιναν κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με επικείμενη σκλήρυνση της στάσης της Δημοτικής Αρχής σε όσους προσφεύγουν σε κατασχέσεις κατά του Δήμου διεκδικώντας να πάρουν χρήματα έναντι οφειλών του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα ακούστηκαν απειλές για καταγγελίες στο ΣΔΟΕ κλπ, κλπ.

Είναι διάχυτη η εντύπωση από τα διαδραματιζόμενα στις συνεδριάσεις της τρέχουσας περιόδου ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δίνει την εντύπωση «Παιδικής Χαράς».

Το ότι όμως θα ακουγόντουσαν μέσα στην αίθουσα απειλές από αντιδήμαρχο σε όσους πολίτες ασκούν νόμιμα δικαιώματα τους δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ.

Πρακτικές τύπου ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ από ανθρώπους που εκλέχθηκαν να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου με αίσθημα ευθύνης, νομιμότητα και ισονομία και όχι όπως νομίζουν και αντιλαμβάνονται αυτοί.
Είμαι ένας από αυτούς που προχώρησαν σε κατάσχεση σε βάρος του Δήμου.
Όχι ξαφνικά και απροειδοποίητα.

Κατέθεσα τον Ιανουάριο του 2011 στην σημερινή Δημοτική αρχή απόφαση δικαστηρίου κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου που επιδίκαζε υπέρ μου ένα ποσόν για μελέτες που πραγματοποίησα για λογαριασμό του Δήμου μετά από αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρήσεις μελετών από Τ.Υ.Δ.Κ., παραλαβές από το Δημοτικό Συμβούλιο, κατάθεση στην Οικονομική Υπηρεσία των αντίστοιχων παραστατικών Δ.Π.Υ., και ότι απαιτεί μια νόμιμη διαδικασία.

Στη συνέχεια ακολούθησαν...

...ένταξη του έργου σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, δημοπράτηση του, κατασκευή, εγκαίνια, δεξίωση, τυροπιτάκια, χειροκροτήματα για τον ικανό Δήμαρχο, πληρωμή του εργολάβου και ολοκληρωτική αδιαφορία για τον μελετητή.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο μελετητής εκτός των εξόδων της σύνταξης της μελέτης, κατέβαλε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για Φ.Π.Α. για το Δ.Π.Υ. που εξέδωσε και επίσης ένα ποσό (40%) στην εφορία.

Ο Δήμος αξιοποίησε το Φ.Π.Α. αφού προσμέτρησε το Τ.Π.Υ. στα έξοδά του και το Δημόσιο εισέπραξε το ποσόν της φορολόγησης εισοδήματος.
Αντί λοιπόν να πληρωθώ, πλήρωσα και από πάνω.

Διευκρινίζω ότι προχώρησα σε αγωγή κατά του Δήμου Εξαπλατάνου ως τελευταίο νόμιμο μέτρο που μου έμεινε για την διεκδίκηση της αμοιβής μου αφού αυτή κινδύνευε να παραγραφεί.

Κατέθεσα όπως όριζε ο νόμος την απόφαση στη σημερινή Δημοτική Αρχή, με την ελπίδα να με καλέσει κάποιος υπεύθυνος ώστε να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε σε κάποιον διακανονισμό. Εξάλλου γνωρίζοντας τη διαδικασία περίμενα από τη Δημοτική Αρχή την άσκηση έφεσης κατά της απόφασης, πράξη απολύτως δικαιολογημένη και επιβεβλημένη από μέρους της.

Ειλικρινά εξεπλάγην όταν ο δικηγόρος μου με πληροφόρησε ότι δεν ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης μέσα στο διάστημα του ενός μηνός που ορίζει ο νόμος.

Αυτό κατά την άποψή μου σήμαινε ότι η Δημοτική Αρχή:

1) αναγνώρισε το δίκαιο της απαίτησης μου και θα με πλήρωνε, και
2) αδράνησε και υστέρησε και δεν έκανε το καθήκον της όπως ορίζει ο νόμος για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και κατέστησε την απόφαση οριστική και εκτελεστέα.
Πίστεψα την πρώτη περίπτωση.

Επισκέφθηκα τον Δήμο και συναντήθηκα με τον νομικό σύμβουλο τον οποίο με αφέλεια ρώτησα πότε υπολογίζει ότι θα πληρωθώ. Η απάντηση του με προσγείωσε απότομα. Χωρίς περιστροφές μου είπε ότι δεν έχει καμία διάθεση η Δημοτική Αρχή να πληρώσει οφειλές του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο και του εξήγησα ότι δεν έχω πρόθεση να εισπράξω αναγκαστικά το ποσόν που μου επιδικάστηκε και ότι περιμένω μία πρόταση και ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης. Για τόκους και δικαστικά έξοδα ούτε κουβέντα. Τα χάριζα αρκεί να έπαιρνα το κεφάλαιο, και όχι εφ’ άπαξ αλλά με δόσεις.
Περίμενα αρκετούς μήνες, όχι χρήματα αλλά πρόταση από πλευράς Δήμου. Μάταια!

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την εξάντληση της υπομονής μου ενημερωνόμουν από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας για εξοφλήσεις πολύ πιο πρόσφατων οφειλών σε διάφορους εργολάβους με ποσά πολλαπλάσια. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα βέβαια. Οι εργολάβοι ήταν ημέτεροι. Συγχωριανοί ή συγγενείς υποψηφίων με το συνδυασμό του Δημάρχου.

Πήρα την απόφαση να ασκήσω το δικαίωμά μου να κάνω κατάσχεση στο Δήμο.
Σαν επαγγελματίας ενήργησα σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις ανάγκες μου.

Σαν δημότης μελαγχόλησα σκεπτόμενος την ανεπάρκεια και την ανικανότητα αυτών που ψήφισα για να προασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου μου.
Η απαίτηση μου από το Δήμο ήταν νόμιμη και δίκαιη.
Υπάρχουν όμως δεκάδες απαιτήσεις επαγγελματιών που είναι τελεσίδικες και εκτελεστέες για τις οποίες υπάρχουν ερωτηματικά για το αν είναι πραγματικές ή εικονικές.

Για όλες αυτές η Δημοτική Αρχή έπρεπε να ασκήσει εφέσεις μέσα στη νόμιμη προθεσμία του ενός μήνα από την κοινοποίηση τους ώστε να έχει τον χρόνο να τις διερευνήσει όταν είχε ερωτηματικά για το αν ήταν οι απαιτήσεις πραγματικές ή εικονικές.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα στον πολυπράγμονα και υπερευαίσθητο όπως φαίνεται από την έως σήμερα δραστηριότητα του, Συμπαραστάτη του Δημότη:

«Δεν συνιστά Παράβαση καθήκοντος η μη εμπρόθεσμη άσκηση ένδικων μέσων (ΕΦΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ) από τη Δημοτική Αρχή;»

Ο νομοθέτης ορίζει:
Α. ΕΦΕΣΗ: Κατατίθεται προ πάσης επιδόσεως ή, εφόσον ο εκκαλών είναι κάτοικος εσωτερικού, μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επίδοση της αποφάσεως. Εάν ο εκκαλών είναι κάτοικος εξωτερικού ή αγνώστου διαμονής, η προθεσμία ασκήσεως είναι εξήντα (60) ημέρες από την επίδοση της. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον δεν έχει επιδοθεί η πρωτόδικη απόφαση, η προθεσμία είναι τρία (3) έτη από την έκδοση της απόφασης

Β. ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 22η Μισθολογίου ΤΜΗΜΑ : Α ' - Β '
Αθήνα 6 Ιουλίου 1994-Αρ . Πρωτ .2044209/4881/0022

ΘΕΜΑ:Tρόπος πληρωμής δαπανών του Κράτους απo την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων

3.Με την παρ. 11 του άρθρου 41 του Ν.2065/1992 ορίζεται ότι η εκτέλεση αποφάσεων διοικητικών δικαστηρίων επί διοικητικών διαφορών ουσίας αναστέλεται μέχρις ότου καταστούν αμετάκλητες. Συνεπώς, για την εκτέλεση καταψηφιστικών αποφάσεων είναι αναγκαίο να έχουν καταστεί αμετάκλητες, ενώ οι ακυρωτικές αποφάσεις των Διοικητικών Εφετείων είναι άμεσα εκτελεστές.
Παρεμπιπτόντως, σας γνωρίζουμε ότι τελεσίδικες είναι οι οριστικές αποφάσεις οι οποίες δεν υπόκεινται σε τακτικά ένδικα μέσα, δηλαδή, σε ανακοπή ερημοδικίας και σε έφεση, ενώ αμετάκλητες είναι αποφάσεις οι οποίες δεν δύνανται να προσβληθούν με κανένα ένδικο μέσο, τακτικό (ανακοπή ερημοδικίας, έφεση) ή έκτακτο (αναψηλάφηση, αναίρεση). Οι τελεσίδικες αποφάσεις κατά των οποίων δεν ασκήθηκαν, λόγω παρέλευσης των προθεσμιών, τα ένδικα μέσα καθίστανται αμετάκλητες. Η προθεσμία για την άσκηση έφεσης κατά δικαστικής απόφασης είναι ένας μήνας από την κοινοποίηση αυτής στο Δημόσιο, μέσω του Ν.Σ.Κ. (αρθρ 68 Π.Δ . 341/78,167 παρ.1 .Ν.1406/1983) και η προθεσμία για την άσκηση αναίρεσης είναι 60 ημέρες (άρθρα 79 Π.Δ.341/78, 53 Π.Δ. 18/1989, 22 παρ. 5 Ν. 1868/89).

Είναι λοιπόν σίγουρο ότι δεν ευθύνονται οι πολίτες που άσκησαν το νόμιμο δικαίωμα τους να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από το Δήμο μέσω δικαστικής οδού για την οικονομική δυσπραγία του Δήμου, αλλά η αδράνεια, η υστέρηση και η ανεπάρκεια της Δημοτικής αρχής να προασπίσει και να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Δήμου.
 
Με πλήρη συνείδηση αυτών που γράφω
Σταύρος Κοφτερός
 

15 σχόλια:

  1. κοφτερε παρε το κολυμβητηριο,μπας κ τελειωση καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kύριε Κοφτερέ, συμφωνώ απόλυτα με την καταγγελία σας .Ως δημότης κάνω το παρακάτω ερώτημα προς την Δημοτική αρχή .Προτιμάτε κύριοι τον χαρακτηρισμό του ΒΛΑΚΑ ή του ΑΝΙΚΑΝΟΥ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσοι πολιτες της Αλμωπιας εχουν την επειρηματολογια του Κοφτερου? ο ανθρωπος ειπε 5 πραγματα με επιχειρηματα,ενω οποιοσδηποτε αλλος στη θεση του θα επαιρνε μια καραμπινα.
    Αυτο λειπει και απο τους συμβουλους και απο τους δημοτες:γνωση των διαδικασιων και των νομων.
    Να το θυμομαστε ολοι!ΑΓΝΟΙΑ δεν επιτρεπετε.
    Οσοι δεν γνωριζουν μπορουν να ζησουν στα βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ke ΚΟΦΤΕΡΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΟΝΟ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΏ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΚΟΦΤΕΡΟΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ? ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ? Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο παρουτογλου ειναι καλος να γυαλιζει τα παπουτσια του Κοφτερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΤΑΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2010, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΑ;"
    Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ο, ΤΙ ΟΜΩΣ ΕΡΓΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑΣ.
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΜ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΑΞΗ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ?ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΟΣΑ!!!!!(ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ο ΖΕΡΖΗΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ. ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gia pes mas esy gia ti posa milas re 8.33 pou exoun dwsei o paroutoglou kai o tsavdaris?
    i laspologia paei synnefo...
    an exeis kati pes to me stoixeia.. kai pes to kai sto dimotiko symvoulio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2006 !!!!! ΕΝ ΕΤΗ ΤΟ 2011 .. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο 5:42 ... ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΦΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ .. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ? ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΛΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ? ΤΟ 2001 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΑΣΟΗΣ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΥ ΡΕ ΕΠΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 5.41 ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΚΟΦΤΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έμαθα από έγκυρη πηγή προερχόμενη από το στενό περιβάλλον του Συμπαραστάτη ότι συγκεντρώνει στοιχεία και σύντομα θα βγάλει πόρισμα για το αν ευθύνεται ο Δήμαρχος επειδή δεν κατατέθηκαν έγκαιρα εφέσεις αναντίον των δικαστικών αποφάσεων και οι εργολάβοι πήραν τα χρήματα. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει πρώτα το όνομά του και δεν κάνει πλάτες σε κανένα. Άν ο Πασόης έχει ευθύνη θα πληρώσει. Και όποιος άλλος από τους υπεύθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News