Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δρομολογεί εκλογές η ΝΟΔΕ Πέλλας για την ανάδειξη υποψηφίου - Όλο το παρασκήνιο

Έντονο παρασκήνιο

Διευρυμένη Συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 15/12 η ΝΟΔΕ Πέλλας.

Στη Συνεδρίαση, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Δ.Σ. του Δήμου Έδεσσας, παρέστη μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Οργανωτικού Τομέα της Ν.Δ. Κώστας Ζωντανός.

Κεντρικό θέμα ήταν οι εκλογές και τα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Νομού.

Τα νερά τάραξε ο Γιώργος Τζάτσης, υπεύθυνος κινητοποίησης για τις εκλογές στην Πέλλας, ο οποίος τόνισε τον ρόλο που θα πρέπει να έχει η βάση του κόμματος στην ανάδειξη των προσώπων.

Η συζήτηση κατέληξε με μία απόφαση άκρως δημοκρατική, η οποία όμως δεν άρεσε σε όλους.

Μετά τις γιορτές δρομολογείται...

...η διεξαγωγή εκλογών στη βάση, όπου θα κλιθούν να ψηφίσουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Ν.Δ. Το πρόσωπο που θα έρθει πρώτο θα είναι σίγουρα υποψήφιο, ενώ για τα υπόλοιπα πρόσωπα θα αποφασίσει η Αθήνα.

Αυτή η διαδικασία εντάσσεται στο καταστατικό του κόμματος το οποίο αναφέρει ότι το 20% των επιλογών θα το έχει η βάση.

Οι κόντρες και οι ίντριγκες πάντως αναμένονται καυτές, καθώς η γκρίνια έχει ήδη αρχίσει. Ειδικά στην Αλμωπία, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
 

10 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΑΜΑΡΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΖΑΤΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ; ΠΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΝΟΤΑΝ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΘΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 'Η ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ
    ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΣΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν ξέρω ποίους τραπέζωνε ο Πασόις και στο φινάλε κακό δεν είναι ξέρω όμως κάτι εργολάβους Σκυδραίους Εδεσσαίους που περνούσαν καλά στον δήμο Αριδαίας με την προηγούμενη δημοτική αρχή,για παλιότερα καλύτερα να μην αναφερθώ γιατί θα λιώσω το πληκτρολόγιο. Τώρα γιατί τους πειράζει ο Τζάτζης που στο κάτω κάτω ψιλακαντζής είναι μπροστά στους άλλους που πέρναν εκατομμύρια και ήταν και εκτός Αλμωπίας δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα που γνωρίζαμε ΠΕΘΑΝΕ... Η μέρα που έρχεται θα βρεί πολλούς ανθρώπους να υποφέρουν. Και αυτό θα είναι η αρχή για πολλά γεγονότα. Και αυτοί που πρέπει να πληρώσουν είναι γνωστοί. Η Ελληνική πολιτική σκηνή έχει την ευκαιρία της αυτοκάθαρσης, ή αλλιώς ο Ελληνικός Λαός θα το κάνει για λογαριασμό της.. Τέρμα η πλάκα...Τέρμα οι φιοριτούρες, και τα ψέμματα. Είναι η ώρα αυτοί που πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό..αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΖΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΑΤΖΗΣ? ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News