Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση Λοβέρδου για την δημοσκόπηση που τον θέλει Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

"Μεγάλη μου τιμή"

Λίγες μόνο ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης η οποίο παρουσιάζει σαν καταλληλότερο να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, ο Ανδρέας Λοβέρδος έσπευσε να κάνει δήλωση μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, φροντίζοντας να διατηρήσει τις ισορροπίες στα εσωτερικά.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός, χαρακτήρισε τιμητικό αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι μέχρι στιγμής Πρόεδρος παραμένει ο Παπανδρέου και δεν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για εκλογή νέου Προέδρου.

Ολόκληρη η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Τι να πω, είναι μεγάλη μου τιμή, όταν οι πολίτες στο πρόσωπό μου βλέπουν κάτι, αλλά οφείλω να θυμίσω στον καθένα και πρώτα απ' όλα στον εαυτό μου ότι δεν έχουν ανοίξει οι διαδικασίες, ότι ο πρόεδρος του Κινήματος, ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ξεκινήσει τα σχετικά. Συνεπώς, κάθε τέτοια συζήτηση είναι εκτός.

Εγώ όπως βλέπετε και σήμερα, όπως θα δείτε και την άλλη εβδομάδα έχουμε εδώ στο Υπουργείο τόσο βαρύ πρόγραμμα που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο και να βγούμε απ' αυτό το δρόμο στον οποίο σήμερα είμαστε προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον κ. Παπαδήμο, την κυβέρνησή του και να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News