Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση κενών θέσεων περιπτέρων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Έδεσσας

Από την Δήμο Έδεσσας ανακοινώνεται ότι στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Έδεσσας που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα υπάρχουν κενές θέσεις περιπτέρων

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:

  • Νέος Αγ. Αθανάσιος: 1 θέση
  • Φλαμουριά: 2 θέσεις

Στα πλαίσια αυτά και σύμφωνα τις διατάξεις των Ν.Δ 1044/1971 και Ν. 3468/2008 καλούνται:

Α) Οι ανάπηροι πολέμου, οι ανάπηροι ειρηνικής περιόδου του Ν. 1370/1944, οι ανάπηροι αγωνιστές του Δημοκρατικού στρατού Ν. 1863/1989 και οι ανάπηροι πολέμου Άμαχου Πληθυσμού Ν. 812/1943, όπως ισχύει σήμερα, εφόσον λαμβάνουν στρατιωτική ή πολεμική σύνταξη, καθώς και τα θύματα πολέμου, θύματα ειρηνικής περιόδου Ν. 1370/1944, θύματα αγωνιστών Δημοκρατικού Στρατού ν. 1863/1989 και θύματα αναπήρων πολέμου Αμάχου Πληθυσμού ν. 812/1943, όπως ισχύει σήμερα, που ενδιαφέρονται να λάβουν άδεια εκμετάλλευσης περιπτέρου, να υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως ή δια εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση, τα νόμιμα δικαιολογητικά που προβλέπονται ανά κατηγορία, στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Έδεσσας (Δ/νση : Πλ. Αιγών 1, 58200 Έδεσσα).

Β) Επίσης οι πολεμιστές της Κύπρου, άτομα με αναπηρία και πολύτεκνοι σύμφωνα με το Π.Δ 37/2009 (ΦΕΚ 54/Τεύχος Α΄/01-04-2009), οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι των αντίστοιχων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο ως άνω Π.Δ. στις οριζόμενές ημερομηνίες.

Οι ενδιαφερόμενοι αυτής της κατηγορίας θα αποκατασταθούν μόνο εφόσον δεν θα καλυφθούν οι κενές θέσεις από δικαιούχους τις πρώτης κατηγορίας (Ανάπηροι και θύματα πολέμου κλπ.).

Για την πλήρωση των θέσεων θα προτιμηθούν οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων, στις οποίες υπάρχουν οι κενές θέσεις, και μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχουν δικαιούχοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα αποκατασταθούν κάτοικοι των πλησιέστερων Δημοτικών ή Τοπικών Ενοτήτων του Δήμου Έδεσσας.

Οι χώροι τοποθέτησης των περιπτέρων θα καθοριστούν κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας και έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας και θα πρέπει να πληρούν τις διατάξεις της υπ άριθμ 52907/28-12-2009 Απόφασης Υ.Π.Ε.Κ.Α σχετικά με την ασφαλή διέλευση πεζών σε κοινόχρηστους χώρους.

Η πλήρης ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα κριτήρια επιλογής- μοριοδότησης να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Έδεσσας, στο site του Δήμου Έδεσσας dimosedessas.gov.gr και αποστέλλεται στις αναφερόμενες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Έδεσσας όπως επίσης και στα ΚΕΠ του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δημοτική Αστυνομία Έδεσσας, Πλ. Αιγών 1 (τηλ. 23810 29516).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News