Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Πασίγνωστος μουσικός «εγκέφαλος» σε κύκλωμα ναρκωτικών

Πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ γνωστό, εμφανίσιμο άνδρα, ιδιαίτερα δημοφιλή στο γυναικείο φύλο, ο οποίος εμφανίζεται κατά καιρούς στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας δίπλα σε μεγάλα ονόματα

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών έχει μπει πασίγνωστος Έλληνας μουσικός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι ένας εκ των τριών αρχηγών τεράστιου κυκλώματος ναρκωτικών σε Ελλάδα, Βαλκάνια και… Αμερική.

Πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ γνωστό, εμφανίσιμο άνδρα, ιδιαίτερα δημοφιλή στο γυναικείο φύλο, ο οποίος εμφανίζεται κατά καιρούς στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας δίπλα σε μεγάλα ονόματα.

Ο μουσικός μαζί με δύο άτομα...

...αλβανικής καταγωγής έχει στρατολογήσει πολλά «βαποράκια», σύμφωνα με την Espresso, τα οποία μοιράζουν την… πραμάτεια τους σε επώνυμους πελάτες.


Ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί με πολυτελέστατο τζιπ με φιμέ τζάμια και συχνάζει κυρίως στο κέντρο του Κολωνακίου και στα βόρεια προάστια, προκειμένου να παρακολουθεί αν οι «υπάλληλοι» του κάνουν καλά την δουλειά τους!Η ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει σκιά του το τελευταίο διάστημα, ενώ για το ευρύ κοινό είναι ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας.

Η κόκα που πουλάει είναι υψηλής καθαρότητας, αφού προορίζεται για πολύ απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να δίνουν και 100 και 130 ευρώ, για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο μουσικός και η συμμορία του έχει εξαπλώσει τα πλοκάμια τους και συνεργάζονται με την μαφία του Μαυροβουνίου και με τα καρτέλ της Νότιας Αμερικής.

---
Πηγή: star
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News