Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η επίσημη απάντηση Σαμαρά στον Γκρουέφσκι

Η απαντητική επιστολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά προς τον πρωθυπουργό της FYROM Νίκολα Γκρουέφσκι

"Εξοχότατε,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας. Λόγω των υφιστάμενων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο Κυβερνήσεών μας, δεν πιστεύω ότι μια τέτοια συνάντηση θα ήταν για την ώρα επιβοηθητική. Ο πιο συνετός τρόπος να προχωρήσουμε, επομένως, θα ήταν να...

...ενθαρρύνουμε περισσότερο την υπάρχουσα διαδικασία επίσημων συνομιλιών, που περιγράφονται στην Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, ώστε να λυθεί το θέμα της ονομασίας το συντομότερο δυνατό: μια εξέλιξη η οποία, είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε, θα είχε θετικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή μας.

Είμαι, όμως, υποχρεωμένος να τονίσω ότι οι συστηματικές πράξεις της Κυβέρνησής σας και Αξιωματούχων της FYROM, θέτουν εμπόδια στην προαναφερόμενη συμφωνία. Εντόνως, επομένως, σας παροτρύνω να υιοθετήσετε μια θετική προσέγγιση σε αυτό το σημαντικό θέμα, το οποίο αντιμετωπίζουν οι δυο Κυβερνήσεις μας και έχουν συμφωνήσει να επιλύσουν.

Ειλικρινά,
Αντώνης Κ. Σαμαράς
Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας"
 

3 σχόλια:

  1. Σιγα τον Εξοχοτατο, ουτε να τον τον απαντας δεν αξιζει.Αυτοι νομιζουν οτι ολος ο κοσμος ασχολητε μ αυτους.Θα ασχολουντε μ αυτους οταν ονομαστουν ΕΛΛΑΔΑ, και αυτο ειναι το σωστο, να γινουν οι ιδιοι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κάνεις φίλε 6.30΄. Εμείς νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου και ότι ΟΛΟΙ ασχολούνται με εμάς. Αυτοί πέτυχαν ( με την ανικανότητα τη δική μας βεβαίως ..βεβαίως..)να τους αναγνωρίσουν με το όνομα που επεδίωκαν 102 κράτη. Κι εμείς βαφκαλιζόμαστε ακόμη... δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποτε υπηρξαμε το κεντρο του κοσμου φιλε 6.42, και ειναι ντροπη να συγκρινεις τη Ελλαδα με αυτο το ανυπαρκτο κρατος.Ε και αφου τους αναγνωρισαν εκατονταδες κρατη ας ζουν ευτηχισμενοι...αλλα δεν ειναι ετσι και το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News