Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κλείνει το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου;

Διαβεβαιώσεις για το αντίθετο από την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Μπαγκή

Ένα θέμα το οποίο ανησύχησε αρκετά την τοπική κοινωνία του Εξαπλατάνου έθιξε Χρήστος Μπίνος κατά την τελευταία Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός σχετικά με το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου, επειδή υπάρχουν πληροφορίες για κλείσιμό του.

Ωστόσο, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Παρόλαυτά, σύσσωμη η αντιπολίτευση επίμεινε ότι...

...μέσα στο 2012 θα υπάρξει πρόβλημα με το σχολείο και πως ήδη έχει αρχίσει να επικρατεί «αναβρασμός» στην σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Aridaia News, μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους θα υπάρξει διάλογος με τους τοπικούς φορείς για τη λήψη αποφάσεων.
 

4 σχόλια:

  1. Αφήστε το σχολείο μου ήσυχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου και όχι κάποια άλλα με ίδιο ή και μικρότερο αριθμό μαθητών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ¨ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"
    ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΘΗΚΕ ΗΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ... ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ... ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ... ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
    Με εκτίμηση στους αναγνώστες
    Τραπεζανίδης Γιώργος
    Εκπαιδευτικός
    Μέλος του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News