Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα έργα που σχεδιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας για την Αλμωπία

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης αποκλειστικά στο Aridaia News

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στην περιοχή της Αλμωπίας, κάτι που τα παλαιότερα χρόνια δεν συνέβαινε.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και του ζήτησε να απαριθμήσει τα έργα τα οποία σχεδιάζει να κάνει στην Αλμωπία.

Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα το οποίο σκοπεύει να υλοποιήσει και το οποίο περιλαμβάνει αντιπλημμυρικά έργα, κατασκευή και επισκευή της οδοποιίας, καθώς επίσης και πολλά ακόμη έργα τα οποία αφορούν τόσο την πόλη της Αριδαίας, όσο και τα χωριά.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης αποκλειστικά στο Aridaia News:

«Η Αλμωπία είναι μία περιοχή που αγαπώ και όπως λένε και οι κάτοικοι η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο αδικημένη. Έχει μείνει πίσω σε αρκετά έργα, ελπίζω όμως ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά.

Τα μεγάλα έργα είναι τα αντιπλημμυρικά που είναι ένα από τα έργα που θα ωφελήσουν όλο το Νομό, αλλά κυρίως την Αλμωπία, γιατί όποτε βρέχει πολύ κινδυνεύει η ίδια η πόλη της Αριδαίας αλλά και τα χωριά. Άρα λοιπόν τα τέσσερα ποτάμια τα οποία έχουν να κάνουν με την Όρμα, το Λουτράκι και τους Προμάχους, πρέπει απαραίτητα να τα αντιμετωπίσουμε. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι αυτή την ώρα εκπονείται η μελέτη σε συνεργασία με το Δήμο και θα χρηματοδοτήσουμε την κατασκευή της αντιμετώπισης και της θωράκισης την αντιπλημμυρική της Αλμωπίας.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι ήδη κατασκευάζουμε δύο έργα τα οποία έχουν να κάνουν με...

...την Αριδαία, την Άψαλο και την Πολυκάρπη και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τα οδικά δίκτυα που πηγαίνουν προς τη Σωσάνδρα καθώς επίσης και γύρω στα 7 χιλιόμετρα, όσο είναι η αγροτική οδοποιία στην Αριδαία.

Επίσης ετοιμάζουμε να κάνουμε κάποια ιδιαίτερα έργα σε μικρές τοπικές κοινότητες που είναι αίτημα και ζητούμενο, καθώς επίσης κάποιες επεμβάσεις σε αρδευτικά δίκτυα.

Επιπλέον θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τους δρόμους όπως είναι ο δρόμος από την Αριδαία προς τον Εξαπλάτανο, τους κόμβους και τον φωτισμό τους.

Τέλος τις αποκαταστάσεις των ΧΑΔΑ τις τελειώνουμε σαν Περιφερειακή Ενότητα. Ένα έργο που ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο.

Στο πρόγραμμά μας συμπεριλαμβάνονται και πολλά ακόμη έργα τα οποία είναι ανάγκη να γίνουνε στην Αλμωπία. Με λίγα λόγια, θα πέσουν αρκετά εκατομμύρια στην περιοχή της Αλμωπίας, από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Χρήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του τόπου».
 

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ....
    Για έκθεση ιδεών καλή ήταν...
    Θα προτιμούσα αφού γίνονταν τα έργα,να λεγόταν:κάναμε αυτό,αυτό και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News